VictoriaGF98

Redhead

Flere bilder imorgen. Sminke videoen kommer ikke før etter midnatt ..-Victoria

Sminkevideo resultat!

Hei! Farger håret mitt akkurat nå!!! Gleder meg til resultatet sykt mye. Men lagde en sminkvideo om denne øyenskyggen før jeg farget håret, så håper jeg dere liker den. Liker å gjøre sånne ''smokey eyes'' å kombinere forskjellige farger. Det er så morsomt. Kjøpte neon gul øyenskygge fra starGazer på vinbua idag, den kommer til å bli mye brukt framover. Den lyser i mørket sto der, hadde vært kult om det var sant.Hva synes du om denne øyenskyggen?

~Victoria~

Bilder fra Polen


Bedre sent enn aldri, sant? :-) Var på konsentrasjonsleiren i Polen.

~Victoria~

Søndagen

Heei! Kommer ikke til å skrive så mye mer i enn dette innlegget idag, men kommer noen randome bilde i neste innlegg. Men på lørdag overnattet jeg med Olivia, og søndag dro vi på mix å kjøpte mat, og dro på kino! Lenge siden vi to liksom har gjort noe annet enn å være med hverandre å tegne og se på ebay, haha. Vi voknet ikke før 12 tiden igår, så spilte hun på data'en helt til hun dusjet, vi stelte oss og dro ut på mix. Så mix mat var vel frokosten vår, og kveldsmaten min. Var så trøtt etter kinoen at jeg ikke orket å spise kveldsmat. Så forsov jeg meg idag, så rakk ikke forkost. Har ikke orket å spise, sykt kvalm av å være sulten. Hater når dette skjer med kroppen min, glemmer å spise over en tid, så blir jeg alt for kvalm til og klare å spise.. Å sånn fortsetter det. Men nok klaging!


Maten igår, Olivia hadde hambuger og chips, jeg hadde pølse og chips. Klarte ikke spise opp pølsen, synes pølsene er så kvalmendes.. Men likevel kjøper jeg det, haha!

Har du sett the hunger games 2?

~Victoria~

Jobbe på skolen

Hei! Hadde ikke vanlig skole, siden vi hadde studieuke. Så hadde jeg hatt en dag ekstra så derfor tok jeg igjen jobbdagen på skolen idag! Jobbet på bareneskolen, på min egen skole. Var utrolig kjekt, har jobbet der før! Var faktisk ikke skummelt å være asistentlærer, det var det første gang. Så fikk jeg ha matfrimenutt med min egen klasse.


Bollemage much. nejdaaa

Hvordan har din skoledag vært? :-)

~Victoria~

You told me stop eating

For a long time ago..

You told me stop eating

thank you, your advice almost killed me.

It still hurt me, every day.Hårfaarge?

Hei kjære deg.

Har lenge vurdert håret mitt rødt, sann veldig lenge. Men finner ikke en rød hårfarge som ligner på vampire red fra manic panic.. Alle rødfargene er alt for rosa, eller ser oransj ut.. Noe som gjør meg gal, litt vertfall. Men har også litt lyst på lilla hår, men det hadde jeg i fjord jul. Så tror jeg faktisk bare tar rødt, det er den fargen jeg har hatt lengst lyst på. Suger bare at det er kinda den ''dyreste'' fargen. Alstå, normalt med rosa, blå og lilla farger blander jeg i balsam, men det kan jeg ikke gjøre med røde farger )): kanskje litt på extensioene, fordi jeg alltid har de litt lysere, fordi håret mitt fader jo litt etter litt, hver gang jeg dusjer.


Burde jeg farge håret mitt rødt igjen?

~Victoria~

Nytt i sminke mappen!

Heihei!

Noe jeg har tenkt å begynne med dette av og til, er når jeg får ny sminke i posten eller når jeg kjøper ny sminke. Handler masse på nettet, er helt hektet på ebay! Etter mange år erfaring har jeg funne ut hva som er ekte, og hva man blir lurt av. Men her er bildene, har endelig funne igjen minnekortet til kameraet.


Dette er da alt.

Ååh, fokuseringen der var ikke noe bra, beklager! Men e vertfall elf face primer, den fungerer veldig bra oh holder på founation'en, men ett lite minus er at den er shimrende/litt glitter, så må ha foundation og pudder sånn glitteret ikke viser. Og elf sin øyenskygge primer. Den er veldig bra, men liker bedre smashbox sin øyenskygge primer. Elf holder liksom veldig bra, men den kan fade av litt etter en god stund.

Denne kjøpte jeg bare for morsomt. Trodde den kom til å bli litt grønn, håpte vertfall. Det sto av den var magisk og luktet tutti-frutti, og det gjør den! Elsker lukten,og fargen. Den blir faktisk knall rosa på huden og ofc leppene. Men det er nesten umuuuuulig å få vekk fargen fra leppene eller huden.

Maybelline sine color tattoo sin øyenskygge i fargen gold. Elsker den! Trenger ikke bruke primer for å holde den på plass, pluss fargen er helt nydelig. (Og denne er glittrende, jeg elsker glitter)

Hvis det er noe jeg elsker mest, så er det nyx!!!! Det er så sykt billig på nettet, og så sykt bra. Dette et nyx sin ''jumbo penxil'', å det er en eyeliner som også kan brukes som øyenskygge! Elsker hvite og svarte som øyenskygge baser, hvit når jeg vil fargen på øyenskyggen skal poppe bedre, svart når jeg vil det skal bli mørkere. Det er også sinnsykt pigmentert.

Dette kjøpte jeg bare fordi den såg søt ut. Det er en sykt glittrende øyenskygge palett. Det er veldig glittrende med det første, men så under glitteret er det mest shimmer, noe som er ganske dårlig siden jeg elsker glitter. Men også like greit, for da blir ikke det for mye glitter på meg. Fargene er sykt fine.

Fikk dette med søsteren min. Elsker fargene! Dette er perfekt for lilla smokey-eyes! Kanskje jeg kan lage en sminke video når jeg bruker dette? Haha, hvis dere vil. Fargene er ikke sånn sykt pigmenterte, men må liksom bygge opp fargen for at det skal bli mørkt nok, men elsker det.

Vil du jeg skal legge ut flere innlegg når jeg får ny sminke, og skrive litt om dem?
Vil dere ha sminkevideoer? :-) 

~Victoria~

Bilde quotes osvSliten og trøtt. Vært på moa med Lerita og flere, var utrolig kjekt. Men er trøtt nå, siden jeg ikke har såvnet skikkelig sist uken. Blir aldri frisk :((

Outfit, chillee

Hei! Er lei av forkjølelse nå, blir jo forkjøla hver eneste syke måne i året. Orket ikke å ta på noe mer spennende, siden alt jeg gjør er å sitte i en stol og ser film. Så syklet nettopp fram og tilbake fra hareid, noe som jeg ikke burde ha gjort ettersom jeg er syk.. Men alt for sjokolade, right? Men endte opp med at jeg kjøpte minimais og dipp, og naturell, siden jeg har frossen bær, så kan jeg lage smothie. Føler meg sykt sunn, faktisk. (egentlig ikke). 

Er du syk?

~Victoria~

Les mer i arkivet » November 2013 » Oktober 2013 » September 2013
hits