VictoriaGF98

Hei og natta

Hei! Blogget dårlig idag, satser på bedre i morgen. Er bare ikke i det beste humøret, lite søvn hjelper ikke akkurat - Haha:))


Gammelt bilde.

*Hvordan har du det?* :-)

~Victoria~

Nettshopping og julegaver

Hei (Y)

Var på begravelse idag, sykt trist. Jeg får alltid en ekkel følelse å tenke på at en person blir gravd ned i jorden, og etter det får vi aldri se den personen igjen.. Så ser jeg folk rundt meg gråter, får jeg lyst til å gråte selv. Liker ikke vise følelser forran sykt mange mennesker, har alltid vært sånn.Trist å tenke på at jeg får aldri se oldemor igjen, kjente henne ikke sann sykt mye fordi hun bodde i Måløy da. Men kjente henne nok til å vite at hun var en fantastisk person. Hun hadde fått kreft, så de siste dagene hadde hun så veldig vondt. Hun slepper smertene nå :-))

Men senere i dag gikk jeg på notabene å kjøpte julegaver til de to små brødrene mine. Kjøpte en stor pokemon ball med en pokemon figur. De elsker pokemon så håper de liker den. Kjempe glad i brødrene mine, selv om de er veldig irrterendes av og til. Så har jeg sett rundt ebay å kjøpt litt til meg selv. Handlet også noen julegaver på internett til vennene mine. Mest fordi jeg har så spesielle venner, så vil heller kjøpe noe de liker på internett. Istenden for å kjøpe noe de aldri kommer til å bruke.


Ser ut som jeg har rynker, for jeg hevet øyenbrynene.. haha!

*Har du begynt på julegaver?*

~Victoria~

Love you more than a silly word..

Elsker dere.

~Victoria~

Outfit video!

Video for litt lenge siden, det er 1 video med mange outfiter. Håper dere liker den!


*Hva synes dere?*

~Victoria~

20 zombie bilder.

Hei! Legger ut 20 av bildene vi tok, det vart 20 helt randome, men ett par av de bildene har vel noen sett før..?

*Hva synes du?*

~Victoria~

Hvorfor ingen blogging

Hei'aa.

Har faktisk ikke vært på skole heller, har ikke vært hjemme. I det siste har jeg fått vite at oldemoren min (Klara) var liksom mær på å dø, å fikk aldri sagt hade før hun døde. Hun døde på Tirsdags kvelden så jeg reiste til Måløy tidlig på Onsdag uten data, skolebøker, mye klær eller noe sånt. Ikke en gang noe sælig sminke enn mascara. Så denne uken har egentlig vært ganske trist uansett om det ikke ser ut som det. Har ikke en gang tenk på bloggen, ikke vært mye på facebook eller snakket med så mange på nette. Men er tilbake nå og skal tilbake til hverdagen. Zombiee bilder kommer senere.


Var med Lerita for en uke siden på Søndagen, vi tok maaange bilder. Hadde en utrolig kjekk dag med ho, men den endte ganske trist på 2 måter som jeg ikke kommer nærmere på.

Oldemor, såv godt <3

~Victoria~

Krøller idaaag

Hei!

Såvnet med vått hår, så hadde jo nesten afro når jeg voknet. Så ville ikke håret mitt bli skikkelig rett så jeg bare krøllet det. Btw, får besøk av søsteren min imorgen, gleder meg kjempemasse. OOOG så på søndag drar jeg til Lerita å vi skal prøve oss på å sminke oss som zombieer og ta bilder, Olivia blir mest sannsynelig med. Blir kjempe kjekt! Men hadde tenkt å ta en rolig helg, men det skjedde ikke. Har nesten ikke fått søvn denne uken, følt som jeg holder på å besvime så sykt ofte, så sliten. Men ellers har uken gått fort.  *Hva synes du?*

~Victoria~

Ask.fm

Hei! Har faktisk fått meg Ask, trodde aldri det kom til å skje. Har vært så masse tull med ask at det er sykt! Mobbere osv. Men tenkte jeg skulle prøve det ut fordi jeg kjedet meg for noen dager siden. Så om dere lurer på noe, så er det bare å spørre på ask.


Heter victoriagf98 
om noen lurer. 

*Hva heter du på ask?

~Victoria~

En tullevideooooo!

Hei igjen. Har ikke fått ryddet noe, satt fast i engelsken såå lenge, ops. meeen ja, her er en video jeg og Lerita lagde. Var aldri meningen å lage den, men bare gjorde det. Helt ærlig, så er videoen sykt pervers, men vi var ganske hypre osv.. (Følte meg teit i videoen..) Men egentlig så snakket vi om stik-o godteriet!Lekse og rydde dag.

Hei dere!

Har nettopp ryddet litt kjøkkenet, laget middag og ryddet opp igjen. Skal snart (Etter leksene) ryddet rommet mitt, som jeg egentlig ikke tror går and. Er så masse nye kle (Fått kle offa..) at hele sengen, skapet og rommet er fullt med kle. Og selvfølgelig gulvet går ikke and å se. Har ikke orket å en gang vært på romme mitt de siste dagene for jeg ikke ville rydde haha. Føle meg som en gammal ensom kjærring når jeg skriver om rydding og lage middag! Men skal gjøre en del lekser nå så vi får snakkest! Hade facebook, kommer til å savne deg idag.


(Håret mitt var bake, det var aldri så kort!) Fant dette bilde på interett, har aldri sett det? Men fant ut at moren min hadde lagt det ut, hah... Jeg er treig. savner å ha hvitt hår.

Har du masse lekser?*

~Victoria~

Les mer i arkivet » Oktober 2013 » September 2013 » August 2013
hits