VictoriaGF98

If a person hate you :)


Ikke ta dette 100% bokstavlig. :)

~Victoria~

outfit 31.10.2012

Hallo!

Etter mye krangling med telefonen min, lol fuck. Den skal faeeeeeeeen meg ut av live mitt, ehe. Så ja, brukt kanskje 3 timer på å prøve og ta inn bildene fra telefonen min, så funket det faen ikke. Så måtte ta nye bilder med kameraet, etter mmmmmmmyyyyyeee leting etter minnekort, fant det endelig ut. Ikke så mange bilder, bare 2. BE happy, not.
Jeg har hatt på sminken i hele dag, så ser rett og slett dit stygg ut, og regnet har ødelagt håret mitt siden jeg sto opp sååå gla? Ikke så veldig. :) 
Nei, jeg vet ærlig talt ikke hvorfor den flekken kom inn når jeg tok inn bildene på datan..
*jaaaaja, hva synst du?*

~Victoria~

Sminken min, jeg har ny hååår

Dag 1: 3 favoritt butikker.

Dag 2: Meg med og uten sminke.

Dag 3: Hår tips.

Dag 4: Sminken min.

Dag 5: Favoritt hårfargene mine.

Dag 6: Rommet mitt.

Dag 7: skoa mine (Mest brukt)

Dag 8: 4 ting jeg alltid har med meg.

Dag 9: Ting jeg elsker med rommet mitt.

Dag 10: Favoritt musikk. 

Åherregud så mye internette skal klikke akkurat nå, funker i 10 min, så klikker det... AAH!!! Samma det, gidder ikke klage mer. Men tok bilde av NOE av sminken min, har 10 ganger mer men det er liksom det jeg bruker oftest.
Jeg kjøper ikke sminke fra Mac, bare kostene mine som er det.

Siden jeg ikke bruker fondation, bruker jeg BB'cream av og til. :-)

Mascaraen min, annbefales forresten.

Jeg har UTROLIG mye øyenskygge, jeg har et sett med 180 forsjellige farger og masse andre ''små'' øyenskygger.. Her er noen få.

Til øyenbrynene..

Glemte den brune eyenleyneren xD

Alt sammlet. Jeg bruker selvføleglig f.eks dipleyner.. Glemte bilde av det. Men her er noe av sminken min. Om du lurer på noe av noe, så er det bare å spørre på facebook eller i kommentarfeltet. :-)Ny hårfarge! Ser ikke så ''oransj'' ut i virkeligheten daa.. Hatt den samme sminken i hele dag, ser forferdelig ut.

*Har du noe av den samme sminken?*
*Synst om hårfargen ? :3 *

~Victoria~ 

Hva har skjedd med ryggen min?

Jeg har tidligere skrive et lignende innlegg, men det er så mye nytt jeg har fått vite, og mange spør meg: Hva er egentlig galt med ryggen din?

Det som har skjedd er at jeg ble født med ''sammen voksninger'' i ryggen, som kan gjøre litt vondt om jeg ikke er i fysisk form. Jeg har skeiv rygg, og den ene foten min er 1 cm lavere enn den andre som gjør den skeivere. (Det fant jeg ut da jeg tok røngten for en uke siden på sykehuset.) Når jeg var 6 klassing, skulle jeg hoppe ned verandaen, men jeg glei og datt ned istede og brakk foten. De trodde jeg brakk nakken også, men det gjor jeg ikke. Men nå har vi funne ut at det gjorde kanskje store skader i ryggen. Og i April i satt jeg skeivt i bilen og sant.. Vi kjørte rundt 80 og en stygg tufs bråstoppet uten varsel, uten lys eller noe.. Mamma stoppet med en gang, kresje nesten, men heldigvis ikke det, haha! Men etter det har jeg hatt større problemer med ryggen, går ofte på fysiskterapaut for ryggen. Før jeg hoppet/datt ned verandaen spilte jeg fotball, danset og turnet. Var faktisk ganske aktivt i form, men når jeg brakk foten stoppa alt det der.. Etterhvert begynnte jeg på fotball igjen, i 7 klasse.. Men sluttet etterhvert, orket rett og slett ikke mer. Nå etter alt det der har skjedd med ryggen min har jeg funne ut at jeg må trene mer en vanlige folk gjør, egentlig. (Men jeg gjør det ikke..) Skal kanskje begynne på handball, skulle bli med Benedicte idag men kunne ikke, skulegreie og ryggen.. Skal på røntgen for andre gang denne uken på sykehuse, lol. Og mr undersøkelsen min og røngtenen min, blir sendt til oslo så skal de se om de kan gjøre noe. Nå sitter jeg bare/går bare med smerter.. Smertestillende altså ibux, tramadol og utrolig mange andre smertestillende funker rett og slett ikke på meg, urettferdig da..


Fant ett bilde jeg tok på søndag, igjen, hahaa!

*Har du også problemer med ryggen?*

~Victoria~

Dag 5: Favoritt hårfargene mine.

Jeg hopper over dag 4, tar det imorga fordi jeg ikke orker og ta så mye bilder, vært opptatt..
Vet egentlig ikke hva det menes med favoritthårfargene mine, er det hårfargemerket eller hårfarge? Såfall, favoritthår farge er ''manic panic'' Og har ingen favoritt blant farger, jeg skifter ofte farger fordi det blir kjedelig etterhvert.. Sånn forresten, farger håret mitt akkurat nå, haha! Og var på møte med skulen, foreldremøte elns.. Snakket utrolig mye om at jeg hadde blitt ''tynnere'' i løpe av skolehåret og sikkert har spiseforstyrrelse, herregud lol er ikke sant, sier jeg. Syns jeg speile bare viser meg at jeg blir feitere, lol ;o
Haha! sjedde med fjeset mitt? ;oo (bilde ble tatt igår)

*Hva slags hårFARGE liker du best?*

~Victoria~

Farge striper i håret, haha

God morgen!

Våknet klokken ni, lol. Og ordnet håret, tok fargestriper i det, haha! Mange farger, contails osvosvosv, ehe. Og jeg har ikke hatt tid til og ta på meg sminke før jeg blogget, så bildene jeg legger ut har jeg 0 sminke på, flaut.Morgentryne i 189! Haha! Tror jeg går og sminker meg, slepper jeg og gå rundt i hele dag og se ut som jeg nettopp har stått opp.

*Hva syns du?*

~Victoria~

Innkjøp fra Bergen

Hei og håå!

Legger ut innkjøpene, hihi. Var ikke så mye i butikker i Bergen, fordi jeg skulle noe annet.. Men måtte jo innom butikker, seff. Og forresten, tanten min fikk lilla hår idag, heheee :D Kjøpte ikke så mye i bergen, men kan legge det ut uansett:


Farge extentions c: Kjøpte på glitter, kostet 29,90 pr stk. (billig o.o )

Liquid øyenskygge, dere vet hva det er, sant? xD Fant det helt random på h&m så kjøpte det! For 39,90,- den er gull

Fant dette også på h&m. Bruker ikke falske øyenvipper, soffal ikke i lilla farger xD Men siden det var bare 20,- kr så tenkte eg at eg kunne prøve de c:

Fikk i posten! :DD Endeliiiiiiiig! Når jeg fikk denne for jeg rett på butikken og kjøpte blekemiddel og blekte håret mitt, awyeaah! Fargen er ROSA.. Men FAADER hvor rød den såg ut xD

Fikk lyst på monobryn, og sant. Som dere ser på blitsen, tuppene mine er litt sann ''pastell-blå/grønn'' (Ganske lyst.)

Og så kjøpte jeg hårspray, fordi jeg trengte det. Husker ikke hva den koster men tror det var litt over 50 elns.. Samma det

*Noe du likte?*

~Victoria~

Dag 3: Hår tips

Dag 1: 3 favoritt butikker.

Dag 2: Meg med og uten sminke.

Dag 3: Hår tips.

Dag 4: Sminken min.

Dag 5: Favoritt hårfargene mine.

Dag 6: Rommet mitt.

Dag 7: skoa mine (Mest brukt)

Dag 8: 4 ting jeg alltid har med meg.

Dag 9: Ting jeg elsker med rommet mitt.

Dag 10: Favoritt musikk. 

Siden jeg ikke hadde sminke på i sist innlegg, så strøk jeg den. Men jeg har ikke tatt utfordringen i det siste, tar ikke alle dagene nå, bare fortsetter fra der jeg stoppet.

Hårtips ja:
Har ikke noe særlig tips, men om dere vil at håret skal vokse fortere, stuss/klipp tuppene en gang i månen eller annen hver måne.


Ses ikke på bilde, men tuppene er faktisk pastellblå/grønn, haha xD.. 

~Victoria~

Bilder av sykehuset

Ja, som alle dere vet, er at jeg var på sykehuset.. og tenkte jeg kanskje kunne vise dere bilder av det, bildene kommer under.


Haha ser du arma? xD måtte ligge i kors fordi hadde sprøyte i omtrent begge armene men de lagg feil vei, lol. (Bilde var første gang jeg satt meg og spiste, ehe.. Etter og vært 2 dager på sykehuuuus)
Ikke mobb, men hadde ikke noe sminke i det hele tatt!

~Victoria~

Tilbake :) - i got long hair ;D

Hallo!

Jeg hadde ikke noe valg, måtte ta en pause. Håper at det går fint, dere. 
Ooog idag fikk jeg langt hår, hihi endeliiii! Skal kanskje ut på uk med Benedicte (og flere) og sant, har ikke vært ute på leeenge, så blir vel kjekt. 
Har begynnt å fått gul ettervekst, og blåfargen fadaaa ut, omg :c men blir snart lilla og rosa, sååå :))

*Hva syns du om håret da? :))*

~Victoria~

Les mer i arkivet » Mai 2013 » April 2013 » Mars 2013
hits