VictoriaGF98

Polen/tyskland da!

Heei! Reiser om ikke så lenge, til skolen så tar buss der fra. Har hatt en skikkelig kjekk og klein dag, haha:p Buss hele natten, så Oslo imorgen haha! Sov litt istad så jeg ikke blir alt for trøtt uten søvn, klarer aldri sove skikkelig på en buss. Tviler sterkt på at det er mange som får til det uansett.


Instagram bilde, fordi jeg ikke orker å ta nytt bilde når håret mitt er vått. Har dusjet altså, derfor det er vått.

*Skal du på klassetur i år?*

~Victoria~

Re-dying hair pink

Hei! Her er videoen som jeg lagg ut på søndag, farget håret rosa. Legger vanligvis ut på tirsdager, men Lerita kunne ikke på lørdag så jeg lagg ut for henne. Men den kom ikke ut før søndag, haha. Skal forresten møte Lerita og Olivia i morgen, blir koselig og se dem igjen. Kommer sikkert mange bilder! :)

*Vil dere ha flere hårvideoer?*

~Victoria~

Pakke, pakke, lekse..

Heihei! Har masse å gjøre nå til Onsdag. Har en del lekser, pluss pakking til Polen og Tyskland, reiser på onsdag (Bursdagen min haha xD)//Torsdag.. Altså natten til Torsdag. Så nå må jeg vel prøve å pakke kledene mine ferdig til idag, se gjennom imorgen og pakke resten, så reiser på onsdags kveld. Gleder meg, slepper skole. Legger ut hårfarge video senere forresten.

*Skal du på klassetur i år?*
~victoria~

Outfit fra igår!

Prøver å blogge hver dag, så godt jeg kan. Skulle legge ut outfit'en igår, men noe kom opp. Like greit at jeg bare legger den ut idag. :-) Ok, her er det eneste outfit bilde, trodde jeg hadde tatt flere..
(Ignorer etterveksten min, thanky:) )


*Hva synes du?*

~Victoria~

Bilder fra selskapet igår

Var i selskap til Ole M. igår, yvonne kom til meg så jeg sminket å ordnet håret hennes, kjempekoselig. Så dro vi ilag til selskapet og jah.. Det vart ganske mørkt til slutt, bokstavligtalt.. Ole ville ha ALL lyset av for en aller annen morsom grunn:p
Dette var etter selskapet da jeg tok av håret mitt, ehe x)

Det tryne xD

Unødvendig bilde egentlig, men herregud såg gravid ut haha!! Fyfaenm datt ut av ''stolen'' for noen dytta meg. Haha!

Ville se gravid ut på dette bilde og! lol..

Beklager,men vil ikke legge ut bilde av andre folk uten tilatelse.

*Hva synes du?*

~Victoria~

Med Olivia

Hei! Forsov meg egentlig som faen idag, oppdaterte hele iphonen så ringerklokken på mobilen forsvant (?) Våknet litt over halv syv, akkurat da bussen min går. (Jeg vokner vanlig halv 6, sykt tidlig i know..) Men morfar sa han kunne kjøre meg litt før klokken 8, så kom ikke forsent likevel! :-) Lover btw og blogge mer nå, hver dag og prøver på 2 ganger om dagen. (Kan ikke love at jeg blogger 2 ganger daglig, men skal prøve!) Men natten 25 sep (Til 26) Reiser jeg til Polen/Tyskland på klassetur i 8 dager, så da blir ikke det så mye blogging. Om jeg får tak i internett kan jeg blogge på mobilen da. :-)

Men nå er jeg med skjønneste Olivia, drar halv 10 når moren hennes kjører meg hjem. Må virkelig møte henne oftere. :o Har hatt en kjempekoselig dag med henne, har vært alt for lenge siden sist. Vanligvis finner vi aldri på noe når vi er i lag, så vi er ikke så masse ilag.. Men finner på masse nå, og vi begge har samme favoritt mat så vi skal lage mat ilag en gang, ahhah! xD Lol, ilu <3

*Hva har du gjort idag?*

~Victoria~

Re-farga håret rosa restultat~Hva synes du?~

~Victoria~

Quote.Stikker til Reidun!

Heei! Orker rett og slett ikke å gjøre lekser fordi jeg hater mandager og har ikke lekser til tirsdag.. Så siden Reidun endelig er i vik drar jeg til henne. Utrolig kjekt å få se henne igjen, lenge siden sist. Men nå må jeg stikke, poster ett bilde jeg ikke har lagt ut før. Bussen drar!!


Lol tok feil bilde -.- men har ikke tid, snakkes!

En video fra igår :-)

:-)

Les mer i arkivet » September 2013 » August 2013 » Juli 2013
hits