VictoriaGF98

Bloggpause, flytting!

Heei! Skrev dette innlegget 2 ganger på telefonen, men fikk låne en data. :-)

Jeg har dessverre bestemt meg for å ta en bloggpause, har ikke så mye valg. Jeg holder på å flytte til en større leilighet (i Måløy :( Selv om alt jeg ønsker nå er å flytte tilbake til Hareid...) Mennmen! Har ikke så mye tid til noe annet, har ikke tid til resten av leksene heller, irriterendes.. Så da kan jeg heller ikke ta meg tid til blogging! Om jeg får litt tid, som jeg ikke får, tror jeg, så gjør jeg lekser! Husk at skolen kommer ALLTID før bloggen! :-)


Sorry for dårlig bilde...
*Hva vil du jeg skal blogge om når jeg kommer tilbake da?*
*Har du flyttet mye i det siste?*

~Victoria~

Sminken jeg bruker daglig.

Ok, ja jeg bruker gjennomsnittelig mye sminke som normale tennåringer. Skal være ærlig at før sommerferien og i sommerferien hadde jeg på mye mer. Jeg gikk i mye foundation i hele fjeset, mye pudder, mascara, rush, eyeleyner, øyenskygge OSV. Men her er noen bilder av det jeg bruker NÅ:


Ok, jeg skal være 110% ærlig. Jeg bruker fortsatt LITT fondation, men det er SYKT lite, bare over øyenbrynene, og rundt kinnene, ikke hele fjeset.

Jeg bruker brun eyenleyner fra GOSH til øyenbrynene og hvit eyenleyner til og higlighte, og brunt pudder over for at det skal holde seg lenger. Det brune puddere er fra ''Young bloood'' og det kostet rundt 500! (DYRT)

Pudder fra GOSH.

Seff min berømte mascara!

Rush., (den er ikke så rød i virkeligheten, mer rosa..)

Seff gidder jeg ikke bruke øyenskygge lenger. Av og til da. Og da bruker jeg den gyldenbrune(Gull, GLITTER) og så bruker jeg itilegg svart. Det er veldig sjeldent.

(DETTE BRUKER JEG IKKE VÆR DAG!!) Øyenskyggene mine, 180 farger.

Og seff så jeg ha lippgloss over fondatoinen som kommer på lippene. (Grunnen til jeg bruker fondation under er fordi da blir det lysere og ikke mørkt.)

 

Ok, ikke tro jeg bruker så mye. Masse av dette bruker jeg ikke daglig. Av og til bruker jeg bare pudder, mascara og lager til øyenbrynene mine. 3 ting.. Men når jeg har godt tid bruker jeg også det andre jeg lagg ut bilder av.

*Bruker du mye sminke?*
*Kansje jeg kan lage en sminkevideo en gang? :-)* 

~Victoria~

Tupering av håret mitt.

Noen av dere vet at jeg tuperte håret mitt hver eneste dag en liten periode før og i sommer, og klipte opp håret mitt selv. Og ja, håret mitt er fortsatt oppklipt og har lyst å tupere det osvosv. Men gidder ikke ved tanken på at før ble jeg ofte kalt emo/scene, og det var negativt ment av de fleste folk (MEST emo, fordi jeg gikk nesten bare i svart). JA jeg savner å tupere håret mitt og grunnen til jeg ikke gjør det lenger er fordi jeg rett og slett er redd for at folk skal tro feil av meg.. Det er så irriterendes at det skjer så ofte. Så nå stritter jeg bare håret mitt og la være og tupere det. (Eller så krøller jeg det også ofte, men akkurat nå skal håret mitt få en LITEN pause av hårspray).


Nå er jeg sånn og lar håret være FLATT. (Ikke mobb, Benedicte tok bilde av meg når jeg snakket og flirte sammtidig, det jeg mente med at jeg alltid ser stygg ut, hihi)

Det var da jeg klipte meg selv, hihi savna håret..


*Hva synes du om folk som tuperer håre sitt?*

~Victoria~

Hikk, hikk hahah!

Haha døde! Nå jeg var på vei fra skolen idag, så begynnte jeg å hikke, noe sykt. Holdt på å dette i latterkrampe av meg selv. Men da hadde jeg følt meg litt, veeeeldig dum. Men jeg er det fra før sååååh hvorfor ikke? Menne, skal blogge litt bedre idag, bestemt meg for det. Men jeg vet jeg ikke legger ut så mye skikkelig ''bilder'' av meg. Men jeg synes jeg ser helt forferdelig ut hele fuckings tiden så jeg gidder ikke ta bilde av meg når jeg vet jeg sletter det,(kanskje jeg bare burde slutte med å legge ut bilder av meg? Er ikke sikker..) forstår dere?*Har dere hatt hikke i det siste?*

~Victoria~ 

hplyrikz

*Hva synes du om bildene?*

~Victoria~

Aah! Sorry ;s

Omg, ver dere hva? Kommer kanskje torden og lys imorga, omg:(( synes igrunnen det er korslig da om jeg er inne, det er mørkt og lyner, men ikke når det er på skolen. Men jeg vet vel ingenting, hørte bare mamma sa det kanskje blir storm inatt og tante da det blir torden og lyn imorga. -Værdame delux!

Ja, fikk ikke blogge skikkelig idag, sorry, dårlig blogger, jeg vet..


Haha! Katten ligger over armen min, og ser ut som vi holder hender! ahaha!!


Handen min ser gigantisk ut!!

Haha, loveYou pus<3
*Har dere en katt?*
*Dårlig vær med dere imorga?*

~victoria~ 

Skuleveke-igjen

Åherregud! Skole, som betyr stillhet ;s omg.. Tror jeg kommer til å dø på skolen frammover, haha! Snakket nettopp med Benedicte, skal bli med henne å se på treningen, jeg er super sossial ass! Not... Ehe. Så får vel bare begynne litt på leksene, matte først, haha! Lettest..


Red lips, haha! Tok det i helgen, da Reidun va her. DET VAR KØDDEBILDE!!

Uge mørdre kom forresten akkurat på Tv'en, fikk litt lyst til å se det, lekser-VENT.

~Victoria~

I'm shy, sometimes..


Haha! Dette er meg, dessverre.....

*Noen andre som kjenner seg igjen?*

~Victoria~

perfect moment


Fin strittetang ftw.

~Victoria~

Kirken ;s

Aah! Vil ikke, men må. Synes alltid det er kjedelig å dra i kirken, og jeg får hodepine hver gang jeg er der inne, aner ikke hvorfor, ehe.. Men jeg skal bli komfumert sååå da må jeg bare. Stittet forresten håret idag, uten å tupere det :3 Tupering sliter på håret... Men mitt tåler det heldigvis, hhaha! Gla det ikke er ødelagd pga all fargingen! XD

 *Noen andre som skal bli komfumert neste år?*

~Victoria~

Les mer i arkivet » Desember 2012 » November 2012 » Oktober 2012
hits