VictoriaGF98

Back on track

Hei.

Egentlig, det blir vanskelig og komme helt tilbake, men skal prøve! Funne ut at om jeg ikke blogger, gidder jeg nesten ikke sminke meg eller ta bilder, loool?? Her er det som har skjedd i det siste, og skal skje:
Engelsktentamen, fikk sykt dårlig tid, bare noen timer, måtte gå lit før halv 12. Men gik faktisk over 1 time før jeg skjønte oppgaven og læreren forkalrte jo ikke sånn jeg forstod. Herregud....
Vært på legen. Har tydeligvis migrene, sier ikke på bloggen hva jeg må ta for å lindre smertene....
Fikk pikachu kigurumien min, tok under/over 2 uker, trodde det minst kom til å ta over 3 uker.. Happy.
Jeg og Reidun skal overnattei telt idag, sitter faktisk i telte nå å blogger. (Internett...) Sitter i pikachu kirigumi me pikachu dyne (Bruker alltid å låne pikachu dyne og putetrekket med reidun, hehe.), å spiser godteri og drikker sider (UTEN ALKOHOL, ALTSÅ EUROPRIS SIDER), med tåteflaske. Vel, ønsk oss lykke til med å overnatte i telt! Bilder kommer på søndag..
 På lørdag skal jeg til Yvonne, på sann festival ting på Moltu, og etter det skal vi en tur til stryn. Gler meg kjempemasse!:D Sitter ikke inni telte altså, joda. DRITVARMT DØR.
Når vi skulle sette opp telte skulle jeg prøve å hjelpe til, så dunket jeg meg i noe å besvimte nesten, klarte faktisk nesten ikke holde meg på beinene. Fikk den jævlige donald kulen og blødde faktisk litt, AU!?

*Hva skal jeg blogge om?*
*Vil dere jeg i det hele tatt jeg skal blogge fortsatt?* :-) 

Bloggpause. (Noen grunner)

Hei.

Har egentlig lagt meg og ikke skulle blogge eller noe, men kan jo si grunnen til jeg må ta en bloggpause i noen dager. Har vel egentlig ingenting og gjøre de neste dagene, samtidig som jeg har alt for masse å fokusere på. I 8 klasse hadde jeg bare 5 i karakterer (Og masse 6'ere..), nå vil jeg ikke nevne hva jeg har, mest fordi jeg ikke vil eller vet det selv. Tentamen imorgen, har ikke øvd i det hele tatt, men det er jo norsk så. Og engelsk på fredag, jeg har blitt så dårlig på engelsk at det er vondt, hehe. Så skal pugge masse gramatikk i flere timer i denne uken. Altså jeg har ikke problem med engelsk, forstår ca alt, men gramatikk og skrive på engelsk er noe jeg rett og slett ikke er flink til i det hele tatt. Og så blir det matte neste fredag, må vel øve litt til det. Har ikke gjort mattelekse og ikke lært noe særlig i hele 9. klasse. Jeg vil bli flink på skolen igjen, jeg må. Men det er så masse stress, lekser, masing, prøver osv, gjør meg så stresset at i det siste har jeg gitt faen i skole. Har stressende engelsktentamen på Fredag også, skal på legen i halv ett eller  13:00, og jeg hadde egentlig håpt på mer tid. Var så sykt mye på legen før, at nå er jeg redd for å dra dit igjen, redd for at jeg må på legen flere ganger i uken igjen. Så er det ryggen min da, har ikke hatt gym, klarer ikke å sitte å gjøre lekser uten å ha smerte, og sykehuse skjønner jo ingen ting. De sa at om jeg begynte å trene skulle ikke jeg få like vondt, men jeg trener og det blir enda vondere.. Hva faen? Tørr ikke trene, ha gym eller noe som helst. Noen sykehus sa at Bergen sykehus kanskje måtte opperere, men så når de skulle se på ryggen, så var det ingenting galt for faen? Og som mange ikke vet er at jeg har hull i hjerte, noe som plaget meg når jeg var liten. Det plager meg ikke nå men voksne maser på at jeg må sjekke hjerte, for det er jo viktig. Selv om jeg må sjekke hjertet, så vil jeg ikke.. Orker ikke. Blir lett svimmel, besvimer om det blir alt for varmt, det kan vel ikke ha noe med hjerte og gjøre? Og masse styr med venner, alt for masse. Er egentlig ganske lei, trett og sliten.. Dere aner ikke.
Dere kommer ikke til å høre fra meg på bloggen om noen dager, blogger ikke før jeg faktisk har styrke igjen. Om dere har lest det skjønner dere sikkert hvorfor, hehe :)Stopper her, snakkes! :-)

~Victoria~

Bilder fra idag

Heiheiheihei

Er ikke i humør, men la gåååå:) Var på tivoli med broren idag, etterhvert kom Amalie, Marlen og Schanita. Kom lite bilder, men her er vertfall de jeg tok. (Det første bilde var fra igår..)
Due, inne på mix i Ålesund hahahah


*Har du vært på tivoli?*

~Victoria~

♥ Challenge day - 17. 10 ting om deg selv

Tar ikke dag 16, for jeg har ikke favorittblogg, faktisk. Skal forresten til oldemor en liten tur imorgen, siden hun har bursdag.. Og jeg har ikke sett henne på lenge. Så etter det drar jeg og broren på tivoli, i Ålesund. Hehe :)) Her er 10 ting om meg:

Jeg liker ikke være rundt folk som jeg ikke kjenner, eller noe sånt.. Da blir jeg bare helt stille.

Jeg har nesten aldri gym, har hatt 2 ganger i år men ender alltid opp med sykt vondt i ryggen og svimmel, sykt irriterende. Bergen sykehus sa at om jeg trener, så får jeg ikke vondt i ryggen. Mer herregud trener jeg kan jeg begynne å grine av ryggsmerter. 

Bruker IKKE å være sur, sykt sjeldent. Men om jeg blir sur, så slår jeg ting som er rundt meg og prøver å ødelegge det. (BARE om jeg er veldig sur altså, haha) Men om jeg ikke vil ødelegge tingene rundt meg, slår jeg meg selv så hardt jeg kan.. Au. Bruker ikke skje ofte, men nå i det siste har jeg hatt sånn hodepine at jeg kan lett bli irritert. Haha!! :p

Dårlig selvtilitt, aldri hatt god selvtilitt. Prøver å bygge den opp, men alt for vanskelig.. Klarer det rett og slett ikke.

Eeeelsker dyr, spessielt katter, hunder og hest. Egentlig, så er jeg livredd hest og tørr ikke vær nær en hest om den ikke er i gjære. (Vil forresten ha hund, får kanskje låv å ha hund me mamma som blir alle sin, men liksom.. Jeg bor ikke med henne. :(( )

Data og mobil avhengi, er på facebook minst 6 timer dagelig.

Følsom.

Stoler ikke lett på folk i det hele tatt. 

I have green eyes :'DD Alt jeg ser blir grønt, låver! .. Neida.

Jeg hadde faktisk ikke klart meg uten vennene mine (Og kjæresten..) Uten de hadde jeg vært dø for lenge siden.  

*Noe du viste?*
*Noe du kjente deg igjen i?*

~Victoria~ 

Nytt innkjøp og ny piercing

Hei!

Var med mormor en liten tur til vik, skulle bare kjøpe en enkel ny mascara for jeg haaaaaaater en andre jeg kjøpte. Den bare passet ikke til øyenvippene mine, ble så stygt og klumpette på en rar måte, kan vise bilde en gang. Men fant en kul piercing idag, måtte bare kjøpe den siden hele glitter var på 50%, hehe. Altså, jeg elsket den blå piercingen, men uansett hvor mye jeg liker en ting, så må jeg bytte det ut etterhvert.. Må ha forandringer, det er også grunnen til jeg farger håret så ofte. (hihi.. Men altså før dere begynner å lurer, jeg må ikke bytte ut vennene mine for å få forandringer, det ville jeg ALDRI gjort! Ville heller aldri byttet ut kjæresten, hehe :)))
Fra Viva La Diva, elsket fargene sykt masse!!

Viva La diva

Mascara :'))

Den er rosa, ikke rød. Bilde ble mørkt.

Hårbørste fra glitter, synes den bare va kul å trengte ny børste. Noe litt rart, lugger faktisk ikke så mye som de andre børstene..

Smykke-glitter

Hårfarge børste, 33,- Vita
Auch, aaaaalt for mange magebilder, herregud føler meg.. Ok, vil ikke skrive ordet jeg egentlig skulle skrive. :-p

*Hva synes du?*

~Victoria~

menneskelagde klimaendringer, har vi noen gang tenk å gjøre noe med det?

Hei!

Sett mye på nyheter i det siste, blir rett og slett stresset av det! Masse is smelting i øst-landet og flere plasser. Mange hus, veier og masse annet blir overflod av vann og ødelagt. Hvorfor? Jo, vi ødelegger klimaet vårt! Klimaet vil alltid forandre seg, ja.. Men på grunn av oljen og forurensningen vi lager til, så skjer det masse naturskader. Vi har nesten alltid snakket om at vi må være mer fornybare, men det skjer jo aldri! Vi forurenser bare mer, mer og mer. Nå prøver jeg ikke legge skylden på alle andre untatt meg, det jeg alle sin feil. Min feil også. Vi alle blir jo urolige og sier vi skal forandre på måten vi lever på, men det skjer jo aldri! Om vi sier noe, så må vi gjøre det og ikke bare vente til det er forsent. Hørte at Jens Stoltenberg var enig at vi må gjøre noe med forurensingen vår, isteden for å bygge opp igjen det som er skadet og så blir bare mer og mer skadet så er det enda dyrere å fikse det igjen. ''It's never too late'' Det er kanskje aldri forsent med kjærlighet osv.. Men klimaet er noe helt annet og en dag kan det faktisk være forsent en gang!
Men hva kan vi gjøre med samfunnet vårt, når det nesten blir ødelagt av været og naturskader? Jo, vi kan bli flinkere med å bruke fornybar energi og slutte å forurense. Og en av de viktigeste tingene, kutte ned på oljen. Legger ut noen bilder jeg fant på vg.no, helt utrolig alt som er ødelagt. Tenk da, landet vårt (sammen med andre land) kan ødelagge enda mer enn det som allerede er ødelagt, vi kan rett og slett ødelegge alt. Ikke nok med det, co2 har aldri vært høyere enn det er nå, og til mer vi fortsetter til høyere blir det.

Det er ikke sånn vi vil ha det i Norge. Det er ikke vits å bygge på plass alt, så vente med å bli flinker med og være fornybare. Da vil det bare bli større skadet og vanskeligere å gjøre noe med det.

Alle burde tenke over dette, hva kan vi gjøre? Hvordan kan vi bli mer fornybare når vi ikke klare oss uten olje? Tross alt, trenger jo olje til å produsere hårspray, bensin og masse annet. Men ærlig talt, vi klarer oss med mindre hårspray og mindre av andre ting som har olje i seg? Det er jo bedre å sykle til jobb, skole etc enn at vi til slutt ender opp med at alt er ødelagt og har ikke hus, bil eller noe som helst? Nesten alt vi eier kan bli tatt ifra oss gjennom stormer, flomer osv. Legg det i bakhode deres.

Nå har jeg sagt mitt, snakkes! :-)

Dag 13, 14 og 15.

(Sjekket dagene, å det er mange dager jeg har hoppet over så tar 3 dager nå som jeg har tid.)
♥ Challenge day - 13. Det du alltid har med deg overalt

Mobilen min, går nesten ikke 2 meter uten den.
Og undertøy, og helst klær. Går aldri uten. Men helt ærlig, mobilen min er nesten like viktig som klær.. Haha! 

♥ Challenge day - 14. Din verste uvane
Bite meg i leppen hele tiden, før på barneskolen kom jeg alltid hjem med blodig leppe.. Men har blitt flinkere til å ikke bite så hardt. Når jeg blir stresset, tenker eller kjeder meg.. Biter jeg meg i leppene. Og jeg er ofte stresset, tenker mye på skolen og kjeder meg hele skoledagen. Så sliter skikkelig med å ikke bite meg i leppene. 
Er en uvane med å glemme å spise.. hehe 

♥ Challenge day - 15. fritidsaktivitetene/sportene du har gått på
Jeg har gått på turn, i mange år. Gikk i 3-4 år kanskje?
Fritids ting, husker ikke hva det heter.. Men det var liksom forsjellige sporter hver andre uke, sånn som det var bading i 2 uker (Tirsdag og Torsdag), badminton 2 uker, fotball 2 uker osv.. Tror dere skjønner. Gikk der i 4. klasse.
Fotball, i 5 og 7 klasse.. Men det gikk til helvette, forteller ikke grunnen.
Aktivitetssenter, i 8 klasse.. 1-3 ganger i uken. Sluttet å gå på det fordi jeg flyttet.
Zumba, fra Januar til april. Det varte liksom bare 4 måner, 2 timer i uken..
Så jogger jeg hver dag. Gått på masse forjellige aktiviteter, nå går jeg ikke på noe. 


(Bilde er 2 uker gammelt..)

*Hva har du med deg overalt?*
*Hva er din verste uvane?*
*Hva aktiviteter du har gått på, å liker best?* 

Hvor jeg kjøpte øyenskyggepalettet.

Har hatt dette øyenskygge palettet en god stund, mange har spørt meg hvor jeg kjøpte det.. Sier ALLTID ebay men likevel spør andre folk, så legger ut linken her på bloggen. Men ja, liker øyenskyggene veldig godt, noen er ganske ''pigmenterte'', å noen er ikke fullt så pigmenterte. (Aldri fått bruk for ordet ''pigmentert'' før nå..), så jaa.. Annbefaler virkelig folk å kjøpe det for de som liker å ha mange farger som øyenskygge. Kan kjøpes på Ebay >HER<


Farger~
Som alle vet, ikke alltid stol på ebay.. Sjekk NØYE før dere kjøper noe der. Å husk å ha god tolmodighet når dere kjøpe noe, kan fort ta over 1 måne ventetid..

*Har du kjøpt på Ebay før?*

~Victoria~

day - 12. Sminken du bruker

♥ Challenge day - 12. Sminken du bruker


Brukt denne utrolig lenge, vurderer å bytte.. 

Liker denne mascara'en virkelig ikke. Vippene blir bare sykt klumpete ååh gud! Lånte syste sin mascara en gang, skal kjøpe samme!:)

Fikk den (og masse ennet) i komf, elsker den! Håper bare den aldri går tom hihi :-p

Øyenbryns pudder fra Young blood og øyenbrynskost fra mac. Elsker det, men kommer nok ikke til å bruke over 500,- kr på øyenbrynet igjen.

Kost (som jeg har ødelagd) fra Mac og bare ett pudder fra H&M. Jeg skjuler ikke så masse på huden min så bruker bare pudder for å holde fast på foundationen, dessuten er dette den eneste som er min farge.. Men den ble plutselig for mørk, whats happend? hm..

Øyenskygger, har maaaange andre. Men dette er det jeg bruker for det meste..

 
Glemte å ta bilde av Lid primeren (primer jeg ofte bruker når jeg har på øyenskygge), fra smashbox. Skikkelig smart, øyenskyggen holder seg helt perfekt, wohoo.

Øyenleynere.. Elsker alle tre.

*Noe av dette du bruker eller hater?*

~Victoria~

Fikk besøk av en søte raring

Olivia kom, å vi må finne på noe oftere.. Er så koselig å være med henne! Hjalp henne litt med håret, hun hjalp meg med ebay ting å vi tok litt bilder.
Hihi!
*Gjort idag?*

~Victoria~

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits