VictoriaGF98

Lilla i trynet.

Tok på meg hudmaske, deilig å få slappe av skikkelig! Såv over 12 timer i går- uten mareritt. Legger meg rundt 12 tiden eller 1, ikke så sent fordi jeg skal til Ålesund.;-) gler meg til imorga, blir koselig!

En snap jeg sendte til en person haha.

Haha.

*bruker du hudmaske?*
~Victoria~

Hvorfor jeg farger håret mitt så ofte.

Hei! Får så mange spørsmål om dette, dagelig. 
Mange baksnakker meg for jeg farger det, hahahhah. Fikk høre det av en del venner som hadde hørt det, og jeg har hørt det selv. Så tenk 2 ganger og se deg rundt før du snakker stygt om meg. :-)

Mange sier at det er bedre og være seg selv, alle sier det! Man folk blir dømt uansett, som gjør at en del ikke tørr og være seg selv. Og jeg vet at folk dømmer meg.. Men bryr meg faktisk ikke, jeg vil være en av de personene som ikke bryr seg om hva andre folk sier. Jeg farger håret fordi jeg vil være litt anneledes, og vil prøve noe nytt! Jeg klarer ikke og ha en hårfarge over en lang tid, jeg bare klarer det ikke. Jeg liker å være noe ingen andre er, eller noen ikke mange andre er. (Ofc, elsker når jeg ha venner som farger håret sitt, men dømmer ikke vennene mine og bryr meg ikke over hårfargen)  
Ja, jeg er litt lei av at folk baksnakker meg pga håret mitt. Kunne ønske de ikke gjor det, men det er mitt valg å farge det! Jeg lar ikke noen forandre på meg, aldri. :-)*Farger du mye håret?*

~Victoria~

Bilder av Moa og innkjøp.

Heihei! Beklager for dårlig blogging i det siste, er ikke motivert akkurat nå.
Men var på Moa og møtte Reidun, og Arild.. Koseligeste dagen på lenge, hehe. Måtte kjøpe mye klær, men vart distrahert å kjøpte egentlig ikke så masse, flinke meg. 


Aner ikke hvorfor dette bilde kom med. Men ja, piercingen vrir seg så jævlig mye at jeg måtte få noe til å holde det fast, faen så vondt da.. Hehe :-)) AU

Hahaha alrid 

Jeg var snill med han altså, låver. Jeg og Reidun fant en kjole, han kledde den hahaha! Aw søtaaSko for 199(?) eller mer. På skopunkten.

Bukse fra Bikbok i størrelse xs. Etter ca 15 minutt eller mer krangling med Reidun og Arild måtte jeg prøve den for de tvang meg og skulle se hvordan den såg ut på meg, de var slemme :(( Den passer ganske bra, men stor rundt magen eller noe sant, men da er den i vertfall ikke trang! haha 199,

Værdens søteste genser, haha! Bikbok størrelse xs. kostet 299,- (Tror den var på tilbud, husker ikke.)
*Synest?*
*Gjort idag?*

~Victoria~ 

Video fra meg og Lerita!

Heei! Igår lagde jeg en video sånn jeg slepper å legge ut alle bildene, siden det var utrolig mange.. Hadde ikke alle bildene i videoen en gang, men mesteparten. Så var det småvideoer vi filmet, så det lagg jeg inn osv. Lerita skal selv lage en video som hun sikkert legger ut på bloggen sin senere. Jaja, enjoy :*

*Hva syns du om videoen?*

~Victoria~

Photoshoot

Heei!

Dette er bare noen få av de flere hundre bildene vi tok. Tenkte på å ta noen skikkelige bilder, og det legger jeg ut her. Legger ut flere senere eller i morgen. Husk dette er bare bildene vi tok uttafor leiligheten, tatt maange flere rundt om på vestnes og med telefonen. Men det legger jeg ut senere.

*Hva synes du om bildene?*

~Victoria~

Barnevernet hører ikke på hva barn har og si.

Dette innlegget handler om hvordan jeg og Lerita ser på barnevernet.

Hvordan jeg ser på hva barnevernet har gjort;
Jeg synes barnevernet tar folk uten grunn for tiden. Selv om folk selvskader seg selv, er ingen grunn til å bli rykket ut av familien sin.. De trenge hjelp, men det hjelper ikke å ta de vekk fra familien sin! Barnevernet gjør ikke hva de egentlig skal. Istede for å hjelpe mennesker, så ødelegge de livet til folk!! Sikkert ikke alle barnevern som gjør dette, men de fleste. Jeg lurer på hva de har fått inni hodene sine, de er så dumme, etter min mening. Mange folk har blitt tatt av barnevernet, mange jeg kjenner.. Og det gjør vondt at de tar ifra meg folk jeg er glad i!
Jeg klarer ikke forklare hvor vondt der er det barneverne har gjort mot Lerita, de stjeler henne.. Og ødelegger hun! 

 

Hvordan Lerita ser på barneværne: (Lerita skriver selv..)
Jeg ser ikke på barneværnet som noe bra, jeg synes dem burde skjæpre seg mange tusen hakk! For det første, dem kan begynne å tru på hva barna sier og ta det på alvor! Jeg har våre innen barneværnet utrulig lenge nå og er rett og slett dritt lei.. uansett hva jeg gjør, uansett hva jeg sier blir jeg faen meg ikke hørt og trudd på!! Dem har ødelagt den psykiske helsa mi med at jeg tørr ikke å grine fortide og sier til meg at foreldrene mine ikke vil ha meg lenger, at dem ikke er glade i meg og at ingen vil ha meg som fosterbarn! Dette er jævlig sårendes!! Dem skal bare prøve seg på å ta noen av mine venner og dem vil ikke møte meg lenger får å si det sann!! (Les om livs historien til Lerita >her<, og dere får ett eksmpel på hva bernevern kan gjøre)


9 av 10 barnevern bryter loven, står også på vg >her< Dette burde endres! Jeg synes barn skal ha det bra, og de fleste har ikke det på grunn av mange forskjellige ting, også pga barnevernet. Barn skal føle seg trygge, sikkre og ikke minst elsket av folk. Men noen føle seg hatet, redde og ikke sikkre i det hele tatt. Hvorfor? De har det vanskelig, og barnevernet hjelper ikke akkurat til. Jeg har en venn som er tvangsflytta til instuttisjon, og det er rett og slett jævlig! De river en stor del av hjertet mitt og knuser det, rett og slett. Jeg får ikke se venninden min ofte, og når jeg først få se henne er det barne noen få timer. Nå for første gang på over ett halvt år får jeg overnatte med henne.. Ble glad når jeg fikk høre det! Barnevernet tar knekken på henne.
Hvorfor lagde de barnevern? Jeg trodde det var for å hjelpe barn hjemme som ikke hadde det bra, men nå lurer jeg på om de bare missbruker makten de har. De burde høre på hva ungdommer har å si!! Isteden for å missbruke makten de har. Jeg synes dette burde gjøre noe med, ingen fortjener og ha det trist, og ingen fortjener og bli ødelagd pga barnevernet. De tror ikke på barn lenger, søk barnevern på google og du ser f. eks saker om ''barnevernet tror jeg løy'' og ''Barn får ikke hjelpen de trenger''. 

Skummelt å tenke på hvor mye makt barneverne har, de kan rive barn vekk fra familien bare med å ta en telefon. Det virker som de kan ta hvem de vil! Om noen har kuttet seg og barneverne får vite om det, rett til ungdomsinstuttisjon! Det er bare så sykt teit, jeg forstår det bare ikke! Det er svært få barnevern som bruker makte de har på en god måte, og hjelper barn og ungdom. De gjør barn sine feil enda større, nå de egentlig skal hjelpe dem. Noen barn trenger og være på fosterhjem eller instuttisjon, fordi de har problemer i familien. Men de som trenger hjelp får ikke det, og de som ikke trenger hjelp får hjelp på en måte som ødelegger dem. Tenk om du ble rivd vekk fra famlien, hvordan hadde du likt det? Alle barn og foreldre krangler, ingen vits å hate foreldrene sine for det, bare tenk på de som blir rivd fra familien.


Meg og Lerita, på besøk me henne på instuttisjonen.

BARNEVERNET BURDE SKJERPE SEG, MYE!

*Hva er din mening om barnevernet?*
~Victoria~ 

Del gjerne innlegget videre.

Litt bilder fra overnatting

Hei!

Sykt morsomt å være med Lerita.. Noen kan vel synes det er ubehagelig med tanke på plassen, men det er ikke det. Vi fikk en leilighet for oss selv som vi kan såve å være i, bilder av leiligheten får dere, men tok bilder med det dårlige kamera, hehe sorry. Men tatt hundrevis av bilder!! Lager en film i tilegg som ikke kommer ut idag.
Matryoshika fordi vi er normale.Kjøleskapet xDDSkapet

Vi ligger en annen vei på sengen, hehehe.. Blir stoooor plass :D trippelseng Jeg sminket hun, søtaste Lerita!!!

*synst?*

~Victoria~

Outfit for idag

Heei!
Kjører om en time, til vesten ferge eller noe sant, så skal Nikolai hjem.. Har forresten farget luggen hans knall rød, så kanskje bilde av det senere (?) Så klokken 5 drar jeg opp til Lerita!!! :D Gler meg mye, skal overnatte med henne, lenge siden sist.. Faktisk snart over ett halvt år! Så blir det hundrevis av bilder, wohooo.

Håret mitt har vokst sykt mye siden sist jeg klippte det for 1 måne siden, skal stusse på det i løpet av uken. ;) (Har vokst oooover 2 cm i vertfall!) Ja, jeg vet at jeg har kort hår, og jeg liker det.

*Synst?* (Beklager for webbilder)
*Skal idag?*
 

~Victoria~

Helt hekta.

Hei

Sitter og ser pretty little liars med broren min Nikolai, vi såg sesong 1 i høstferien og fant aldri sesong 2, 3 eller 4.. Men fant den i går å sitter og ser på det døgnet rundt, haha. Imens vi drikker iste, sjukt hvor hekta man kan bli av det! Kjøpt sann 6 pakker med 1 liters iste, altså sann iste pulver vi blander i kalt vann og tar isbiter i, hhaha. Men selvfølgelig drikker vi ikke 6 liter hver da, deler jo det haah! Skal forresten overnatte med Lerita imorgen, til onsdag.. Blir utrolig morsomt! Låver dere å spamme bloggen men bilder, stay tuned! (Ekke flink til engelsk)
*Liker du iste?*

~Victoria~

Gammle bilde- meg og Lerita


Såg alle desse bildene på gammle telefonen som jeg hadde i flere år. Som dere ser, har vi begge forandret oss mye, derre er ikke halvpartet en gang, har ikke nere eller gammlere bilder men dette er jo noen av de.

*Hva syns dere?*

~victoria~

Les mer i arkivet » Juni 2013 » Mai 2013 » April 2013
hits