VictoriaGF98

Outfit; trening

Stikker snart på trening igjen, endelig! Stikker først og møter Siri, gler meg til trening med bestevenn igjen lol. :D
Sjedde me øyenbryna og fjeset?

//Ble skrevet idag klokken 5. Sorry det ville ikke poste seg
Er forresten sykt stresset ut av blogg, vurderer og slutte.. Eller bare ta en lang pause, men tror ikke jeg gjør det. Men er bare så sykt lite motivert -.- 

*Hva syns du?*

~Victoria~

silver and blue makeup, sminkevideo!

Som jeg lovde, enjoy søtinga:*

*Synst?*

~Victoria~

Svar på spørsmålsrunden del 1 (video)

Heihei!

Filmet den i går, tok evigheter og laste den ned, legge til tekst osv.. Var i andre tanker så beklager om jeg snakket utydelig. Er hjemme idag, var så kvalm, svimmel osv igår kveld at jeg lagg meg klokka 5!! Men så voknet jeg klokka 21:00 og lagg meg til og såve igjen i 23:00 tiden tror jeg. Siden jeg våknet til å gå på skole, så klarte jeg det ikke uansett så hadde jeg ingenting og gjøre på. Så jeg lagde en sminkevideo jeg har lovd dere ganske lenge. Var ikke akkurat fornøyd med legger den ut snart uansett. Men her er vertfall spørsmålsrunden, fikk dessverre ikke gjort alle spørsmålene i den samme videoen, da hadde den vart mye lenger, så tar de siste spørsmålene en annen dag!

 

Blogget ett helt år, og Fredrik 15 år! (:

Heei! Blogget faktisk ett helt år i strekk nå, hatt mange andre blogger, men aldri komt så langt som jeg har komt med denne. Takk til alle som har følgt meg på denne bloggen! :-) Betyr mye, skal lage sminke video og svare på spørsmålsrunden i morgen, lover!!

Og Fredrik har bursdag idag, allerede gratulert han men tenkte jeg kunne gjøre det på bloggen også. Og vist dere lurer på hvem han er så er det nesten søskenbarnet mitt, eller ste syskenbarn hihi. Så håper du har fått en fin dag beste syskenbarn! :D


Det første bilde som kom i denne bloggen her!Ok gidder ikke ta bilder av alle gangene jeg har forandret på sminken, håre kledene osv. Men her er såfall noen av de gammleste, så her ser dere litt over forandringene mine.

*Har dere følgt bloggen min lenge?*:)
*Noen dere kjenner som har bursdag?*

~Victoria~ 

Mandag? Ready for trening.

Greit, engelsken min suger.

Mandager er allti de dagene jeg blogger dårlig, skal jo egentlig svare på spørsmålrsunden, ops jeg har ikke fått tid til å spille den inn. Måtte på komfirmant læring og kom hjem for ikke så lenge siden. Så svare på den senere. 


Hehe.
Sikker på trening blogger igjen snart fordi jeg har hatt bloggen akkuratt ett år, og en spessiel Fredrik har bursdag mwhehe >:)

*Hva dager trener du?*

~Victoria~

Konfirmert?

Beklager sen blogging. Ligger faktisk i sengen nå og ser på en serie, slappe av og vurderer å legge meg. Men ikke nå mwhaha >:)

Er litt styr over hvordan jeg skal bli konfimert, siden jeg først bestillte plass på hotellle fordi jeg skulle bli komfimert på Hareid. Så i til 9. klasse måtte jeg selvfølgelig flytte til Måløy, så var der på komf læring. Men siden jeg flyttet tilbake til Hareid måtte jeg ta HELE DRITEN av den læringen opp igjen, var i kirken i flere timer, off stress. Så ringte vi hotelle for å se om de holdt fortsatt på plassen, og det gjor de. Så hadde allerede faren min (Tror det var han, er ikke sikker..) bestilt plass i Måløy, så siden jeg ikke er så ofte i Måløy for jeg har liten tid så skal jeg bli konfimert i Måløy. Komf læring har jeg på Hareid, men når det nærmer seg Konfirmasjonen til det til Måløy. Bytte fra plass til plass har begynt å bli irrterende og ikke minst stressende.


Haha flaut og gammelt. (Siri sitt bad <3 <3 lol )

*Har det vært mer innviklet en vanlig til du blir komfimert?*

~Victoria~

Shortest, sweetest, never forget


//google.

~Victoria~

Ååh okei idiot, les dette nå.

Hei til deg som kommenterer alltid negativt når det er skreve navne ''siri'' i innlegget, eller bilde av henne. Er ikke meningen og kalle deg idiot ass, men Siri begynner og blir fuckigns lei, jeg også. Har du virkelig ingenting bedre og gjøre? Jeg gir faen i hva dere//du kommenterer, men når det ikke er snakk om meg på bloggen er det ikke meg det går ut over, det går faktisk ut over vennene mine! Synst det er ganske dumt av deg, og ikke minst barnslig. Viser bare hvor dårlig liv du faktisk har. Har ganske lyst å si at jeg kan finne ut hvor IP-adressen din kommer fra, fordi den personen du skriver negativt til vil nok vite hvem du er. Men jeg klarer faktisk ikke og finne det ut, vet ikke hvordan og er ikke sikker på om det går and. Dessuten vil jeg ikke true noen med å si jeg kan finne ut hvem det er. Ganske domt at jeg faktisk skriver dette innlegget om det bare er 1 person, men siden jeg ikke vet hvem det er må jeg skrive det fordi personer du skriver det til begynner og ta det til seg. Om det er selvtilliten du prøver og ødelegge, tenk på deg selv.. Hva hadde du tenk om noen kommenterte negativt til deg, konstant? Så jeg ber deg, om du virkelig vil si noe negativt, si det til meg for faen! Ikke Siri.


Har du noe negativt å si? Så bare si det, gir faen. Bare pass på at det kommer til meg, og ikke noen av vennene mine.

~victoria~

Back to healthy again!

Hei!

Beklager for sykt dårlig bloggning, men skal finne minnekortet til kameraet igjen så blir blogging morsomt igjen. Var med Reidun idag osv. Før jeg for kjøpte jeg varmebeskyttende spray, så skal jeg slutte med og varme ødelegge håret mitt, fordi siden jeg har MASSE bølger (krøller) naturlig stritter jeg det hver dag, og har ikke hatt varmebeskyttende på flere måner så det er en stor det av hvorfor håret mitt er slitt. Sitter forresten med hårkur nå, så skal få se om den nye hårkuren hjelper, hihi.
Hele ferien har jeg spist drittmat, vil ikke kalle det mat en gang. Sjokolade, is, pizza osv.. Har ikke spist så mye i det siste for å være ærlig, kvalm av maten rett og slett. Så nå blir jeg på bigset og skal ikke spise godteri, is eller noe sant.


(Gammelt hehe)
Irriterendes at ghost whisper ikke er på netflix, fikk lyst å se det. Men får vel søke og sjekke om det har det på tubeplus.com.. Krysser fingrene!

 *Gjort dag?*

~Victoria~

Tannlege med en søt en!

Hei, nei det var Siri som var på tannlege, jeg bare var med henne.

Siri hater tannlege som sikkert mange vet, så ble med hinne jeg, hihi<3. Tok ett bilde uten at hun viste det.. (Badass!! kødda) Stakar siri. :( Er med Reidun nå, ser film, er barnslige og slapper av er normalt oss. Har ganske vondt i magen pga piercingen, altså vondt og bevege seg, haha håper det går over snart. Blir vanskelig og ha gym på mandag om jeg har vondt, hihi. *Har dere tannlege skrekk?*

~Victoria~

Les mer i arkivet » Februar 2013 » Januar 2013 » Desember 2012
hits