VictoriaGF98

Skitur!

Jepp, i morga reiser jeg og møre ungdomsskole til stranda.. Å utansett om jeg er låk i helen, så må nok jeg også dra. xD .. Jeg kommer til å ta bilder, som jeg legger ut ca. klokka 6 på fredag. Jeg får blogget i morgen tidlig, men ikke resten av dagen, Dessverre.. Siden vi ikke får ta med dataen. Men jeg tar med telefonen og KANSKJE kameraet..  Men kan ta utrolig mange bilder med mobilen da.. (Jeg har altid brukt mobilen til å ta bilder.)

Idag har jeg og reidun vært barnevakt, gjort lekser og vært på datan. Men.. Har egentlig ikke mer å blogge om, jeg kan vel sei beklager for VELDIG sent innlegg. Og jeg skal forbedre meg, LOVER! Og ja, jeg mener LOVER!
Men jeg kan ikke blogge i morgen, bare tidlig på morgnen, men ikke mer. Siden jeg reiser til stranda med skolen. (Skiplass. ) .. Såhh.. Gler meg til å komme tilbake å blogge igjen. ^^

 

~Victoria~

Baka kake! c:

Mhm, ja, lizm jeg og Gaute lagde lizm værdens beste eplekake uten eple kake :D (Y)
Meeeen.. Bilder kommer DESSVERRE i morga, RETT etter skole, eller i skoletiden, LITEN sannsynlighet, ok? 8D


Truth c:
 Mer i morga ^^

Vil du ha bilda av bakinga?

~Victoria~

Skule lekse annet ;*

Høh.. Ferdig med skole da. For idag, men han nettopp gjor en del lekse, norsk igjen nå, så ferdig får uken. Yey^^
Vel, finner sikker på no idag jeg kan ta bilder av. Lover ingenting, for fann ut at om jeg lover noe i bloggen, skjer det ikke.. Men kan prøve, mest sannsynelighet så blir det noe jeg kan gjøre idag som jeg kan ta bilder av. ^^ Mer senere idag. ^^

Hva har/skal du gjøre idag?

~Victoria~

Love.Hva du syns om bilde?<3

~Victoria~

Krøllete hår :s

Ehe.. Kjeder meg ALT for mye akkurat nå, mest fordi jeg øver til spansk, men når jeg er ferdig kjeder jeg meg til døde snart her :s .. Såhh.. Tok noen randome bilde av krøllete hår jeg da. Jeg hadde håret i strikk på skolen idag, for jeg rett og slett ikke orket håret.. Ehe e_e .. Så halve håret mitt var krøllete fra før, så jeg legger ut noen bilder av litt krøller, og noen bilder med mye krøller.. Siden jeg krøllet det mye etterpå.. Noe som jeg angrer :S

 
Rart blikk >:3 (Lite krøller)
Sløyfe bake xD

Huh..

HELT krøllete :s

Hello there c:<

ehe..

>_<

Randomsjokk å latterkrame passer ikke godt i hop xD

Tahaa xD .. Random<33
Det var alle bildene, kjeder meg utrolig mye, mhm.. Sakt det før, sier det igjen lizm xD .. Vel, få gå over til å dobbelsjekke spansken da^^ Adios c:

Hva synes du om bildene?

~Victoria~ 

Tilbake fra skolen. c8

Da var jeg hjemme, for 20 min siden, faktisk xD .. Vel, skal gjøre lekser nå, får ikke besøk eller noe idag, så jeg aner ikke hva jeg skal blogge om resten av dagen, men finner sikkert ut av det.
 

Random bilde av meg jeg tok nettopp, vurdere å begynne å ta andre bilder, liker ikke bilder av meg selv igrunnen. -.-
Hva skal du gjøre i dag?
~Victoria~ 

Hjemme kos.

Akkurat nå er jeg hjemme, sitter og ser tv som jeg ikke forstår noe av, kanskje det er lurt å skifte kanal. (?) Øøh xD ..
Vel, er fortsatt nesten alene hjemme, mamma og Amalie er for å kjøre Nikolai til molde.
Ja, i morga er det skole igjen, dessverer. Kommer til å savne og være hjemme å sove osv.. MenMen, på tide og lære litt. Mhm..
 
Teppe <3
Vel, blogger sikkert i morga tidlig.

Gler du deg til skole i morga?

~Victoria~ 

Joggetur= Bilder.

Vel, tok en del bilder på joggeturen, liker å ta bilder fant jeg ut. Men jeg bruker telefonen da så xD .. Orker ikke ta med et stort kamera. x) .. Vel, nå sitter jeg i sofan å er nesten alene hjemme :3 .. Aner ikke hva jeg skal finne på resten av søndagen.. 
Vei ... xD

Random elv eller hva søren xD

Annen elv c:

Random elv xD

Ehe e_e

Forsvinn is >_<

Elv c'xTaaja xD

Mini foss xD

Mini elv v_v

Fjell <3

Øhh.. Svane <3 .. Men, måtte zoome så langt at det vart dårlig :c

Zooming D:

..

Elve ting c:

Mhm..

 

Ehe.. Det var alle bildene jeg orket å legge ut. Jeg beklager for at bildene ble småe Dx .. Glemte å trykke større, men gidder ikke å laste de opp igjen xD
Vel, får vel finne på noe jeg da, blogges. <3

Hva syns du om bildene?

~Victoria~ 

Joggetur.

Mhm, joggetur. Som jeg skal gjøre senere idag, visste bare ikke overskriften. Lol.
Så senere i dag legger jeg ut bilder av det. Håper du følger med! c:

 Random bilde OwO.

Hva skal dere gjøre i dag?

~Victoria~

Hvorfor ny blogg?

Ja, jeg blei rett og slett lei av å blogge når vi er to. Vi kommer sikkert til å blogge på den gammle bloggen, (VampireFreakene.blogg.no) .. Men nå har jeg en egen blogg, så kan jeg blogge alene, eller hva nå jeg kan kalle det.
Men den gamle bloggen kommer vi kanskje fortsette å bruke, men bare når vi er ilag og/eller Reidun kan blogge der alene, om hun vil.
Men på denne bloggen kommer jeg til å blogge om hverdagen min, når jeg er på besøk/har besøk og mye annet. Og jeg kommer sikkert til å legge ut animetegninger, når jeg orker/har tid .. 
Men noen av grunnene til jeg ville skifte blogg var også fordi jeg var UTROLIG lei av navnet.
Men jeg LOVER at jeg ikke skal ha ny blogg lenger.. Om jeg velger å slette den, sletter jeg den, men jeg skal IKKE skifte blogg igjen.


Random bilde jeg tok nettopp. c:

Har du ideer til hva jeg kan begynne å blogge om?

~Victoria~

Les mer i arkivet » Desember 2012 » November 2012 » Oktober 2012
hits