VictoriaGF98

Dark eyes, nude lips and wavy hairPå igjen

Har ikke hatt tid med blogging, ikke tenkt på det litt en gang. (før akkurat nå) Har lyst å blogge om, men noen må si meg hva jeg skal blogge om for jeg aner ikke. Synes det har bare blitt kleint(?) å blogge, haha. Har ikke så masse å gjør når det er sommerferie uansett, skal være hjemme en god del av ferien. Legger bare til litt mobilbilder fra helgen.


Hoppet inn for å vær med på bilde, hahaMå endre bloggdesign og header, men har ikke redigeringsprogram lengre 

 

Hahahah

Heihei

Har eksamen i morgen, men er likevel ikke så stresset som jeg trodde jeg kom til å bli. Har vært veldig stresset i helgen FORDI jeg trodde det kom til å bli masse slit osv når vi fikk eksamens heftet i engelsk.. Så har stresset for 0 ting aah.
Men til poenget. For en stund siden svarte jeg på en del kommentarer på en video fra sist sommer. Så kom det opp folk som kommenterte masse negativt og veldig rart (?) Men det morsome med hele greiene var at de delte videoen min. Skjønner ikke helt hvorfor de ikke likte videoen, men deler de på brukeren sin uansett. Hahahah, søte folk.

Herregud hvor bleik Lerita såg ut.. Hun fikk det hvite fjeset mitt til å se brunt ut <3

 

 

Flytte

Hadde nesten glemt passordet, haha. Skal flytte til mamma og Sigurd etter eksamen. Blir sykt stressa når jeg må flytte akkurat når jeg har eksamen. Balansere trening 5 ganger i uken for ryggen, masse prøver, lekse og eksamen + flytting og være med venner iblant... Kan bli ganske vanskelig etterhvert. Men skal bli skikkelig kjekt å få bo fast med mamma og Sigurd, og faktisk bo på Hareid så jeg slepper å sykle 5km for å kjøpe en liten sjokolade. Sier til meg selv hvert dag at i morgen skal jeg bli sunn, men ender alltid opp med det motsatte.. WopsNye extensions fra rapunzelofsweden i #4<3333
... Skal ha nytt blogg design og header når jeg får tid.

Tips til må gjøre video??

Heei! I morgen skal jeg kanskje filme inn må gjøre video på norsk, så dere må komme med tips.
Noe jeg ikke liker med må gjørevideoer, er når alle spiser kanel eller mel. Det var morsomt for 2 år siden, men nå er det bare ekkelt og kjedelig. Så vær så snill å kom med noen kreative og morsome ting dere vil vi skal gjøre.Dataen min går sykt treigt akkurat nå, venter på at Hair Time Line video skal laste seg opp, wohooo

Noen ideer til må gjøre video??

Beste dagen denne uken

Heei! Hadde besøk av Siri idag, langt over ett år siden hun har vært på besøk hos meg nå. Men vi har hatt det utrolig kjekt! Lagde browines, babla masse og hørte musikk og såg på kle. Klipte luggen hennes å hun ble veldig fornøyd, å det vart jeg glad for! Sinnsykt kjek dag, virkelig den beste dagen denne uken. Ser fram til å møte Siri oftere!!
Og i morgen drar jeg til vestnes rett etter skolen å skal møte Lerita, det skal bli utrolig kjekt! Gleder meg. 


<33
Hva har dere gjort på idag?

~Victoria~

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN!!

Ryggen ødelegger for framtiden min..

Spørsmålet mitt har aldri hvert hva jeg vil bli.. Men hva jeg KAN bli. Siden 6 klasse har jeg drømt om å gå på design og håndtverk og bli frisør eller designer. Nå idag er det bare frisør jeg tenker på. Men flere familie medlem har sett meg rett inni øynene og sei ''Du kan aldri bli frisør, ryggen din er for svak'' Av den grunn blir jeg faktisk litt irritert. Nå vet jeg selv at ryggen min ikke tåler det, men jeg kan ikke noe for at jeg vil bli frisør. Jeg har alltid klipt mitt eget hår, og i flere år har jeg klipt familie medlem og venner. Klippe hår er noe jeg trives med. Jeg har ingen ''Plan B'' For fremtiden, har ikke tenkt på noe annet. Har ikke lyst å bli en dame som bare kan sitte i en rullestol, nei faen alstå.. Jeg trener ryggen min med å jogge annen hver dag, skal trene 3 ganger i uken på ett treningssenter, mer enn det vet jeg ikke hva jeg kan gjør for å styrke ryggen min. Legene sier jeg bare må trene uansett hvor vondt det gjør. Selvfølgelig må jeg trene, jeg må trene så masse til jeg kan begynne å gråte av smerte. Jeg gråter nesten ALDRI av smerte.. Jeg sitter i klasserommet og har veldig vondt i ryggen, og later som ingen ting. Stolene vi har i klasserommet gjør bare mye verre, hater de stolene. Ofte går jeg på do i timen bare for å slippe unda med å sitte på de vonde stolene.

Ryggen min er skeiv, og den ene foten er lavere enn deg andre som gjør at det er enda vondere for ryggen min. i vinter/våren i 6 klasse datt jeg fra altanen, mange meter. Jeg brakk foten rett av og 2 ambulanser kom. De trodde jeg hadde forstuet foten og nesten brukket nakken. De trodde ikke det var så galt med foten siden jeg ikke viste mye smerte. Mange år etterpå så har legene funne ut at den episoden hadde jeg ødelagdt ryggen enda mer, at å dette fra altanen var grunnen til det er litt vondere i ryggen en vanlig.

I 8 klasse ble jeg en gang kjørt fra skolen. Der var det en bil rett forran oss, og vi alle kjørte i 80 km/t. Plutselig bråbremset den, og mamma måtte gjøre det samme. Jeg satt skjevt i sete og merket jeg fikk veldig vondt i ryggen. Flere dager etterpå hadde jeg veldig vondt i ryggen, og ofte måtte være hjemme fra skolen fordi jeg ikke klarte å komme meg opp av senga. Følte venstre siden av ryggen hadde låst seg fast og klarte ikke bevege meg.

Etter mange episoder der jeg har fått ryggen min mer ødelagt, sitter jeg her i dag og lurer på hva jeg kan bli. Mamma sier at jeg må på legen og teste om jeg kan bli frisør. For hun sier også at jeg ikke burde prøve meg. Frisører må ha en sterk rygg. Og tydligvis sier alle til meg at ryggen min er så jævla svak at jeg ikke klarer det.
Jeg skal sjekke om jeg blir bedre av å drikke mye mer vann og trene ræva av meg. Jeg vet jeg blir bedre i ryggen av det, men uansett hvor mye jeg trener vil jeg alltid ha vondt. Dessuten er det vondt å trene, og mister jeg mye motivasjonen når jeg vet at å trene kommer til å bli vondt. Jeg sliter hver dag med å holde meg oppreist, det er jeg ganske lei av. Har alltid ønsket at det var en måte å stoppe smertene på, men de smertene må jeg leve med. Sitter bare her og gruer meg til å bli voksen. Har hørt masse om at når du blir eldre blir smertene i ryggen mye værre, nei off. 


Ryggen min ødelegger alt, det er ingenting jeg kan gjøre med det.

~Victoria~

Prøver ut barne produkter.

Heei.

Gikk faktisk til Hareid idag, skulle ta buss.. Men tenkte i siste øyeblikket at det var bussen til vidergående så jeg begynte å gå. (Deilig med frisk luft ofc) Meeeeen over til det viktige!
Jeg skal begynne å bruke barneshampo, og balsam sprayen jeg brukte når jeg var liten. Bare en liten test om hvordan håret mitt kommer til å reagere, om det er bra eller dårlig. Systra mi sa at det gjor håret hennes mykt, så ville prøve dette selv. Barneshampo er shampoo og balsam i en, så det er vel en mild shampoo. Jeg bruker den bare som en shampoo og ikke som en balsam. Så gleder meg til å se hvordan det blir, tror det blir bra.
Så skal jeg bruke balsam sprayen morgen å kveld, bare for ''fun''. Men seriøst, elsket å bruke den når jeg var liten. Skal bare se om det gjør håret mitt sunnere eller ikke. Tror egentlig det bare en vann, men håper det er noe bra for håret inni den lille flasken. 

Så siden jeg allerede var i butikken, kjøpte jeg sminkefjerner. Bare normale sminke servietter, sminkefjerner for øynene og rense krem. Prøver å ta godt vare på huden min heh,..


Har du brukt barne shampo før?

~Victoria~

Rydder vekk over halve kle skapet.

Hei! Bestilte på Nelly for 1300,- så siden jeg kjøpte en del klær synes jeg det var på tide å rydde vekk ting i kleskapet. Har så masse som er ødelagdt, ikke bruker, for stort eller for smått. Så nå har jeg begynt med en skikkelig gjennomgang i skapet mitt, over halvparten blir kastet (Eller gitt vekk). Bruker ikke halvparten av klærne jeg har, så det er på tide å kaste vekk det jeg ikke liker å kjøpe inn nytt. Har du ryddet skikkelig i kleskapet?

~Victoria~

Nyttårsforsett

Nyttårsforsett er noe jeg egentlig alltid har synes er teit, men i år skal jeg faktisk prøve det! Har tenkt masse på hva jeg vil ha som nyttårsforsett, og har funne mange ting jeg har lyst å ''forandre'' på.

Godteri. Det første er at jeg skal slutte HELT med å kjøpe mat og godteri på butikken. Tror faktisk ikke det kommer til å bli så vanskelig, har allerede begynt. 

Trening. Skal begynne å trene 2-4 ganger i uken. Jogge nesten annen hver dag og være på treningssenter. Har kjøpt en god del treningsklær, det motiverer skikkelig mye. Å ha masse fine trenings klær gir meg enda mer lyst til å gå ut å jogge hele tiden. Elsker og høre på musikk og jogge. 

Klær. Dette er kanskje rart, men skal kjøpe mer klær, kjoler og sko. Har faktisk ikke så mye klær som jeg bruker, så har lyst å kjøpe mer. Som jeg skrev sist innlegg har jeg blitt hekta på nelly, så der kommer jeg til å bestille mye av, tror jeg!

Få lengre hår. Haha, noe jeg begynne å savner. Naturlig langt hår. Skal spare håret mitt til det blir litt lengre, men ikke så utrolig langt. Jeg vet at jeg farger håret en god del, men jeg skal beholde håret rødt så blir ikke masse farging untatt etterveksten.

Spise. Jeg har blitt flinkere til å spise, men ikke så utrolig masse. Har ett stort problem, kjeven. Klarer ikke tygge harde ting, så lever for det meste på suppe. Vil få sjekket hva som er galt me kjeven, så får jeg kanskje spise skikkelig når den er bedre.

Blogging. Skal bli flinkere med å blogge og ta bilde, hehe.

Vart kåret på juleballet, fikk sjokk hihi :-)

Noen spesielle nyttårsforsett du har?

Hvem ville trodd dette?

Hei og hå, hahah

Ble plutselig en brå bloggpause, trengte det virkelig. Har vært en fin jul, men langt ifra det samme som før. Bloggingen er helt på tryne, men den blir bedre til skolestart. Over til poenget.. Er helt hekta på nelly! wtf omfg.

I det siste vil jeg bare ut å trene, og kjøpe masse treningskle. Kjøpt en del kule sportskle på cubus, men skal snart bestille mer på nelly, i begynnelsen av januar. Jeg har slutta HELT å kjøpe mat og godteri på butikken, så jeg sparer faktisk rundt 700-1000 kr i månen. For de skal jeg kjøpe kle og viktige ting, og spare en del selvfølgelig. Har blitt helt hekta på å kjøpe hudkremmer, hudvask og masse ting til huden! Bruker over 20 min på toalettet bare på å rense huden og pusse tenner.
Nettopp bestilt en kjole fra nelly, når den er fremme skal jeg ta bilde av den når jeg har den på. Vurderer å ta bilde av alle klærne jeg kjøper og legge de ut, vis dere vil kan det bli til en ''vane''.
Tror jeg stoper nå og fortsetter å se på Nelly, blogget faktisk bare fordi jeg ikke får sove.Gjett hvem jeg har besøk av????

Bilder av juleverksted med Lerita

Kan ikke si så masse, holder på å øve til musikkprøven. Den eneste prøven vi har i år, så den er nok VELDIG viktig! Men her er noen bilder fra Lørdag, var utrolig koselig. :-)

Det kommer video der vi lagde noen kort og pyntet et julelys!

Hva synes du om bildene?

~Victoria~

julefest ting, hår sminke osv

Hei! Hadde egentlig tenkt å gå med krøller i hele dag, men selvfølgelig ringte mobilen så lavt at jeg merket det ikke før jeg hadde 15 min på meg til å gå ned til bussen. Men krøllet håret mitt og sminket meg til julefesten som barneskolen arrangerer tror jeg, men vi har liksom nøtt til å komme, oblikatorisk. Men tok hvertfall bilder hvordan håret og sminken ble.
Hva synst du? :)

~Victoria~

Stygge iphone :((

Heei!

Har tenkt lenge på ny telefon nå, fordi iphonen er ganske så ødelagdt. Den funker jo, men så mange problem at det er vanskelig å bruke den. Den drar automatisk på talekontroll og ringer folk uten grunn, og når den ringer blir skjærmen svart og får ikke legge på. Tørr ikke ha telefonen på når jeg har private samtaler med venner, er redd for telefonen ringer haha. Når jeg høre på musikk spider den seg opp, skifter sang hele tiden eller stopper, blir ganske irritert av det. Og kameraet bake er ødelagt, det blir bare mer og mer ødelagt føles det ut som. Det er så uklart at jeg ser ikke hva jeg tar bilder av.
Har tenkt lenge og har lyst å kjøpe Samsung Galaxy S4. Men må betale litt og litt i månen, blir veldig billig om jeg bestiller nytt abbonomang i tillegg. Siden jeg er under 18 kan jeg ikke det, vil være 18 :(:( Skal spørr mamma i helga om hun kan gjøre det, og jeg betaler tilbake.. Fordi jeg trenger en ny telefon nå, vanskelig og bruke denne iphonen.. Så får bare håpe at mamma orker. :-)


Det som er sykt er at jeg har hatt iphonen i ett år og den er ikke knust enda :o :o

Har du lignende problem med iphone 4?
Er samsung galazy s4 bra? :)))

~Victoria~ 

Grå og svart smokey eyes!


Håper du liker den :)
Hva synes du?

~Victoria~

Video- farger håret rødt

Hei! Kommer til å legge ut video på bloggen, ikke hver eneste video jeg lager på youtube, men noen få. (Sminkevideoer etc..) Så siden jeg ikke har noe å blogge om legger jeg ut videoer på bloggen. Reidun kommer faktisk på besøk nå og er her litt over halv ett, blir sikkert kjempe kjekt. Vi skal sminke en snømann, hahh.

Hva synes du?

~Victoria~ 

Julegave handling

Hei du!

Har vært i vik med mormor og morfar (De er ikke sammen altså..) Var på kafè og kjøpte en god del julegaver. Tror jeg har kjøpt 6-7 stykker idag, og har allerede kjøpt mange fra før. Har bare 4 julegaver igjen!! Vet hva jeg skal gi til fire av dem, men ikke helt sikker på den siste, vi får se! :-) Kjøpte også litt julepynt til meg selv, ettersom jeg ikke har noe lenger. Kjøpte en søt julekopp jeg kan ha kako eller noe sånt nedi, og noe sann hobby ting. Lagde en kule ting, vet ikke hva det heter så dere får se bilde under.


Dette er ikke alle julegavene heller, haha.Denne tingen her lagde jeg, kan riste på deg så snør det, neida det er glitter.

Ignorer fjeset mtt, klare ikke å ha oppe øyet når jeg tar bilde.

Er du snart ferdig med julegavene?

~Victoria~

Sminkevideo- grønn å neon gul øyenskygge

Noen ønsker til farger jeg kan lage øyenskygge tutrorial av?


~Victoria~

Redhead

Flere bilder imorgen. Sminke videoen kommer ikke før etter midnatt ..-Victoria

Sminkevideo resultat!

Hei! Farger håret mitt akkurat nå!!! Gleder meg til resultatet sykt mye. Men lagde en sminkvideo om denne øyenskyggen før jeg farget håret, så håper jeg dere liker den. Liker å gjøre sånne ''smokey eyes'' å kombinere forskjellige farger. Det er så morsomt. Kjøpte neon gul øyenskygge fra starGazer på vinbua idag, den kommer til å bli mye brukt framover. Den lyser i mørket sto der, hadde vært kult om det var sant.Hva synes du om denne øyenskyggen?

~Victoria~

Bilder fra Polen


Bedre sent enn aldri, sant? :-) Var på konsentrasjonsleiren i Polen.

~Victoria~

Søndagen

Heei! Kommer ikke til å skrive så mye mer i enn dette innlegget idag, men kommer noen randome bilde i neste innlegg. Men på lørdag overnattet jeg med Olivia, og søndag dro vi på mix å kjøpte mat, og dro på kino! Lenge siden vi to liksom har gjort noe annet enn å være med hverandre å tegne og se på ebay, haha. Vi voknet ikke før 12 tiden igår, så spilte hun på data'en helt til hun dusjet, vi stelte oss og dro ut på mix. Så mix mat var vel frokosten vår, og kveldsmaten min. Var så trøtt etter kinoen at jeg ikke orket å spise kveldsmat. Så forsov jeg meg idag, så rakk ikke forkost. Har ikke orket å spise, sykt kvalm av å være sulten. Hater når dette skjer med kroppen min, glemmer å spise over en tid, så blir jeg alt for kvalm til og klare å spise.. Å sånn fortsetter det. Men nok klaging!


Maten igår, Olivia hadde hambuger og chips, jeg hadde pølse og chips. Klarte ikke spise opp pølsen, synes pølsene er så kvalmendes.. Men likevel kjøper jeg det, haha!

Har du sett the hunger games 2?

~Victoria~

Jobbe på skolen

Hei! Hadde ikke vanlig skole, siden vi hadde studieuke. Så hadde jeg hatt en dag ekstra så derfor tok jeg igjen jobbdagen på skolen idag! Jobbet på bareneskolen, på min egen skole. Var utrolig kjekt, har jobbet der før! Var faktisk ikke skummelt å være asistentlærer, det var det første gang. Så fikk jeg ha matfrimenutt med min egen klasse.


Bollemage much. nejdaaa

Hvordan har din skoledag vært? :-)

~Victoria~

You told me stop eating

For a long time ago..

You told me stop eating

thank you, your advice almost killed me.

It still hurt me, every day.Hårfaarge?

Hei kjære deg.

Har lenge vurdert håret mitt rødt, sann veldig lenge. Men finner ikke en rød hårfarge som ligner på vampire red fra manic panic.. Alle rødfargene er alt for rosa, eller ser oransj ut.. Noe som gjør meg gal, litt vertfall. Men har også litt lyst på lilla hår, men det hadde jeg i fjord jul. Så tror jeg faktisk bare tar rødt, det er den fargen jeg har hatt lengst lyst på. Suger bare at det er kinda den ''dyreste'' fargen. Alstå, normalt med rosa, blå og lilla farger blander jeg i balsam, men det kan jeg ikke gjøre med røde farger )): kanskje litt på extensioene, fordi jeg alltid har de litt lysere, fordi håret mitt fader jo litt etter litt, hver gang jeg dusjer.


Burde jeg farge håret mitt rødt igjen?

~Victoria~

Bilde quotes osvSliten og trøtt. Vært på moa med Lerita og flere, var utrolig kjekt. Men er trøtt nå, siden jeg ikke har såvnet skikkelig sist uken. Blir aldri frisk :((

Outfit, chillee

Hei! Er lei av forkjølelse nå, blir jo forkjøla hver eneste syke måne i året. Orket ikke å ta på noe mer spennende, siden alt jeg gjør er å sitte i en stol og ser film. Så syklet nettopp fram og tilbake fra hareid, noe som jeg ikke burde ha gjort ettersom jeg er syk.. Men alt for sjokolade, right? Men endte opp med at jeg kjøpte minimais og dipp, og naturell, siden jeg har frossen bær, så kan jeg lage smothie. Føler meg sykt sunn, faktisk. (egentlig ikke). 

Er du syk?

~Victoria~

Innstilt hurtigbåt- fast i Ålesund

Heei! Va i Ålesnd med mamma å Sigurd i dag en liten tur. Når jeg skulle ta huritgbåten (Og mamma å sigurd hadde dratt) så var den innstilt. Det er vel storm eller noe sånt?? Fikk ikke panikk eller noe sånt, men ble veldig irritert på en måte kan jeg vel si. Ringte Reidun å spørte om der gikk buss til sula, å det gjor det ikke, men hun og kjæresten hennes Richard var så snille at de kjørte meg fra Hareid til Sulesund! Takk gud, viste ikke hva jeg skulle gjort uten dem, haha. Var på Hareid en time og holdt Schantia med selskap, så hun slapp å være alene imens hun ventet på å bli hentet. 
Hahahah, ventet og hentet rimer.. Kult ass, neida. 

*Er det storm med dere?*

~Victoria~

Dag 9 og 10!

1. 10 ting om deg selv

2. Dagens outfit

3. Bilde som beskriver livet ditt akkurat nå

4. 3 beste jente venner

5. 3 ting du frykter

6. 2 år gammelt bilde av deg selv

7. Bilde nr. 500 på mobilen din

8. Fire minner du ikke glemmer

9. En sangtekst som rører deg

10. Favoritt sitater, eller quotes.


Dag 10.

Åhh, det er så mange! Men føler alle er så ''deprimerendes'' sitat, men here you gooo.

(2, fordi jeg ikke viste hvem jeg skulle ta..)

*Har du en sangteskt som rører deg?*
*Hva er favoritt sitaten din?:))* 

~Victoria~

Dag 7 og 8

1. 10 ting om deg selv

2. Dagens outfit

3. Bilde som beskriver livet ditt akkurat nå

4. 3 beste jente venner

5. 3 ting du frykter

6. 2 år gammelt bilde av deg selv

7. Bilde nr. 500 på mobilen din

8. Fire minner du ikke glemmer

9. En sangtekst som rører deg

10. Favoritt sitater, eller quotes.

Okei, bilde nr. 500!

Bilde av komfirmasjonen min. Fjeset mitt er trykt sammen, haha! Bestevenner<33 Var faktisk veldig syk på komfirmasjonen min, kakene smakte ingenting, stemmen min var stygg as fuck, og hode mitt var sykt vondt. Var syyykt vondt å skulle snakke høgt å ønske folk velkommen fordi stemmen min var så stygg, ekkel og vond.

Dag 8, fire minner jeg ikke glemmer.. Det er mest vonde minner jeg har hatt fast i hodet mitt, så dette blir vanskelig. Skal prøve å skrive bare gode minner.

1. Når jeg var med Lerita når hun budde i Ålesund, å vi klatret hele tiden på fjellet! Elsket å leke opp i fjellet, var så koselig. Og en gang så trynet jeg og rullet ned litt av fjellet, å den røde jakken min ble skitten, haha!

2. Når jeg og Reidun grillet i sommer, satt opp telt utenfor huse deres og hadde det faktisk veldig koselig! Vi sov i telte, såg film og var på facebook! Datanerder, men va ikke bare på data da. 

3. Var i gymsalen etter Norsk tentamen, og reidun gikk forbi. Så kom det en ball mot oss, og vi begge hylte som faen. Så begynte vi plutselig og snakke om hvor mye vi hatet fotball og gymsaler, så ble hun med meg hjem. Sånn ble vi bestevenner xD


 

4. Når jeg møtte Siri for første gang<3 Hadde snakket på facebook, og bestemte oss for å møtes. Ble sykt gode venner, akkurat når jeg skulel flytte.. Men husket jeg, Siri og Reidun dro på stranda på kvelden og snakket, sykt koselg. 

Har du noen spessielle minner?

~victoria~

Hvordan bruke manic panic eller andre semipermanent hårfarger

Heei!

En jente (Tror det er en jente) Har spurt nå 2 ganger om jeg kunne lage en video over hvordan man bruker manic panic hårfarge. Jeg lagde videoen på mobilen å nå har mobilen streika så får vel bare skrive ett innlegg om hvordan man gjør det. Så her kommer det:

Først må du vaske håret ditt i shampoo (Må ikke, men burde gjøre det)
Så når håret har tørket tar du i hårfargen. Ikke noe vanskelig med det.. Husk å ha nok hårfarge, og ikke la det bli flekkete.
Du kan også blande hårfargen i litt balsam om du vil ha den lysere. Men manic panic er ikke den beste til å blande med balsam, vertfall ikke om hårfargen er lys fra før. Men om fargen er mørk (hot hot pink eller lignende) kan du lett gjøre fargen lysere. 

La hårfargen ligge i 1-3 timer. Du KAN også føne håret ditt med en hårføner for å få fargen til å fungere lettere inni håret ditt.
Så vasker du det ut, tar i balsam, vask ut. 
Når du har semi permanent hårfarge burde du prøve å ha fargen i lengst mulig. Ikke dusj med shampoo hver gang du dusjer, det fader hårfargen!
Ikke bruk head and shoulders, det er en shampoo som fadet hårfargen med en gang! Når du bruker shampoo så bruk en som er ment for farget hår.
Bruk ALLTID balsam!  


Håper innlegget hjalp. :-)

*Noe du lurer på?*

~Victoria~

Dag 6, 2 år gammelt bilde av deg

1. 10 ting om deg selv

2. Dagens outfit

3. Bilde som beskriver livet ditt akkurat nå

4. 3 beste jente venner

5. 3 ting du frykter

6. 2 år gammelt bilde av deg selv

7. Bilde nr. 500 på mobilen din

8. Fire minner du ikke glemmer

9. En sangtekst som rører deg

10. Favoritt sitater, eller quotes.

Dette blir litt vanskelig å finne, haha! Bare å google bilde da, lol.. Det som er irriterendes med å ha blogg, alle bildene kommer på google.. Uansett om du sletter de eller ikke. Helt ærlig blir dette veldig flaut, lagt ut så mange stygge bilder av meg. Desse bildene er fra November i 2011.Dette siste bilde er vel siden februar 2012, snart 2 år gammelt. Men resten er AKKURAT 2 år. Helt sykt, føler jeg ikke ser ut som meg selv.. :-P

*Hva syns du om hvordan jeg såg ut før?*

~Victoria~

Dag 4 og 5

1. 10 ting om deg selv

2. Dagens outfit

3. Bilde som beskriver livet ditt akkurat nå

4. 3 beste jente venner

5. 3 ting du frykter

6. 2 år gammelt bilde av deg selv

7. Bilde nr. 500 på mobilen din

8. Fire minner du ikke glemmer

9. En sangtekst som rører deg

10. Favoritt sitater, eller quotes.

Heihei! Fikk ikke blogget igår. Sto opp tidlig og tok fergen til Molde for å hente broren min, og tilbake til vikebukt. Så lagde jeg muffins osv å hadde selskap for broren min Nikolai, og det varte hele dagen! Å på kvelden såg vi pretty little liars, og sovnet til slutt. Så tar dag 4 og dag 5 nå!

Dag 4. 3 Beste jente venner (Blir vanskelig og velge 3, så tar 5..)
Lerita, hun er bare verdens beste. Hun stiller alltid opp for meg, noe som jeg er kjempe glad for. Vi har alltid det morsomt, enten om vi finner på noe eller bare snakker. Uansett hvor ekkelt det er, så tørr jeg si alt tl henne og stoler fullt.
Olivia, ok, hun er også verdens beste. (Men alle vennene mine jeg skriver her er verdens beste xDD) Hun er utrolig morsom å være med og vi finner alltid på mye rart. Kan snakke med henne om alt og ingenting.
Reidun, vel hun er Reidun. En person jeg alltid kan være rar og barnslig med. Uansett hvor dårlig humør jeg er i, så er hun er alltid for meg.
Evy, en utrolig morsom person! Savner henne sykt masse, ser henne veldig sjeldent.
Siri, vi har hatt våre krangler. Diskutering, argument og masse annet. Men i slutten er hun bestevennen min. Har aldri kranglet på ekte, bare facebook. Ser henne av og til og blir alltid like gla hver gang!

3 ting jeg frykter!
1. Mest av alt folk og mobbere. ''Folk'' vil vel si noen spesielle voksne som jeg aldri vil se igjen, i mitt liv.
2. Å bli feit.
3.  At drømmene/marerittene mine skal bli ekte.*Frykter du noe?*

~Victoria~

Dag 3- Bilde som beskriver live ditt nå

1. 10 ting om deg selv

2. Dagens outfit

3. Bilde som beskriver livet ditt akkurat nå

4. 3 beste jente venner

5. 3 ting du frykter

6. 2 år gammelt bilde av deg selv

7. Bilde nr. 500 på mobilen din

8. Fire minner du ikke glemmer

9. En sangtekst som rører deg

10. Favoritt sitater, eller quotes.

Heeihei! Er ikke i humør akkurat nå, så tar dag 3. med en gang. Orker ikke gjøre dag 2, fordi jeg finner ikke minnekortet til kameraet.. Så tar 3 nå og 2 imorgen!
Bilde som beskriver livet mitt akkurat nå:Hva beskriver livet ditt akkurat nå, da?

~Victoria~

Barnevern.. Barnekidnapping

Hvorfor er det sånn at alle er redd for barnevernet? Skulle ikke barnevernet være der for å holde oss barn trygge? Barnevernet er det motsatte fra det dem gir seg ut til å være. Jeg har aldri likt dem, alltid vært redd for dem. Barnevernet har mye makt, om de bestemmer seg for noe så får de det som de vil. 

 

Jeg har venner som har mistet alt på grunn av barnevernet bestemte seg for å ta dem, knuse dem, gjøre dem vondt. Ikke fysisk, men psykisk. Hva med folk som vil treffe foreldrene sine, når det er alt de ønsker? Nei, de får ikke lov. Hva med de som virkelig trenger hjelp? Nei, de får ikke hjelp. Hva med de som har ett normalt liv å tenker ikke på at barnevernet finest en gang? Nei, de skal plutselig bli tatt å revet i tusen biter og kjenne smerten til barnevernet. De tenker jo ikke så mye på de som ikke har det bra med foreldrene, men tenker bare på de familiene de vet de klarer å knuse! Barnevernet burde fått en nytt navn, barnekidnapping! Kidnapping er jo ikke lov i Norge, hvorfor i helvete skal barnevernet få lov til det? De har makt, de kan gjøre hva de enn vil, de kan ødelegge hvem de vil.

 

Før i Norge var det kirkene som bestemte, de fikk gjøre alt de ville. De hadde mye makt de brukte på en feil måte. Det er ganske likt med barnevernet nå idag. De får penger for å ødelegge ett barn, å de sier de har ''hjulpet'' barnet! Noe som er langt fra å være sant, like langt så du ikke finner noe så mer usant. De har ødelagt en stor framtid til ett uskyldig barn.

 

Hva kan barn gjøre? De sier sannheten, men det er jo ikke vits.. De bryr seg ikke om hva barnene sier lenger! Alt de bryr seg om er penger, ikke barnene. Ingen kan kontakte barnevernet lenger, da kommer barnet komme på institusjon eller fosterhjem. Og mange barnevernbarn føler at de faktisk er i fengsel. Mange er i barnevernet ufrivillig, de tok aldri kontakt med barnevernet.. Men folk kontakter ikke om hjelp lenger, så barnevernet tar selv kontakt med en familie og ødelegger den!

 

Vi har fått ny regjering, håper virkelig de forandrer hele barnevern-kidnappingen. Ingen kan føle seg trygge lenger, før de vet ordet av det.. Så er de barnevernbarn og får aldri leve ett normalt liv igjen. De er fortapt. Vi alle er fortapt. Jeg synes at barn burde få rettigheter til å si noe. Klart, vi har det. Men tror du barnevernet bryr seg om det? Nei, det gjør de ikke!
Vi barn trenger å føle oss uredde, beskyttet og rolige.. Så hvorfor har i barnevern? Hvorfor har vi barnekidnapping?
Alt barnevernet gjør er å lyve, de sier aldri sannheten.. De kan få en historie om en familie til å høres ut som misshandlig.

 Hva synes du om barnevernet?

~victoria~
Del innlegget om du er i mot barnevernet. 

Hei og natta

Hei! Blogget dårlig idag, satser på bedre i morgen. Er bare ikke i det beste humøret, lite søvn hjelper ikke akkurat - Haha:))


Gammelt bilde.

*Hvordan har du det?* :-)

~Victoria~

Nettshopping og julegaver

Hei (Y)

Var på begravelse idag, sykt trist. Jeg får alltid en ekkel følelse å tenke på at en person blir gravd ned i jorden, og etter det får vi aldri se den personen igjen.. Så ser jeg folk rundt meg gråter, får jeg lyst til å gråte selv. Liker ikke vise følelser forran sykt mange mennesker, har alltid vært sånn.Trist å tenke på at jeg får aldri se oldemor igjen, kjente henne ikke sann sykt mye fordi hun bodde i Måløy da. Men kjente henne nok til å vite at hun var en fantastisk person. Hun hadde fått kreft, så de siste dagene hadde hun så veldig vondt. Hun slepper smertene nå :-))

Men senere i dag gikk jeg på notabene å kjøpte julegaver til de to små brødrene mine. Kjøpte en stor pokemon ball med en pokemon figur. De elsker pokemon så håper de liker den. Kjempe glad i brødrene mine, selv om de er veldig irrterendes av og til. Så har jeg sett rundt ebay å kjøpt litt til meg selv. Handlet også noen julegaver på internett til vennene mine. Mest fordi jeg har så spesielle venner, så vil heller kjøpe noe de liker på internett. Istenden for å kjøpe noe de aldri kommer til å bruke.


Ser ut som jeg har rynker, for jeg hevet øyenbrynene.. haha!

*Har du begynt på julegaver?*

~Victoria~

Love you more than a silly word..

Elsker dere.

~Victoria~

Outfit video!

Video for litt lenge siden, det er 1 video med mange outfiter. Håper dere liker den!


*Hva synes dere?*

~Victoria~

20 zombie bilder.

Hei! Legger ut 20 av bildene vi tok, det vart 20 helt randome, men ett par av de bildene har vel noen sett før..?

*Hva synes du?*

~Victoria~

Hvorfor ingen blogging

Hei'aa.

Har faktisk ikke vært på skole heller, har ikke vært hjemme. I det siste har jeg fått vite at oldemoren min (Klara) var liksom mær på å dø, å fikk aldri sagt hade før hun døde. Hun døde på Tirsdags kvelden så jeg reiste til Måløy tidlig på Onsdag uten data, skolebøker, mye klær eller noe sånt. Ikke en gang noe sælig sminke enn mascara. Så denne uken har egentlig vært ganske trist uansett om det ikke ser ut som det. Har ikke en gang tenk på bloggen, ikke vært mye på facebook eller snakket med så mange på nette. Men er tilbake nå og skal tilbake til hverdagen. Zombiee bilder kommer senere.


Var med Lerita for en uke siden på Søndagen, vi tok maaange bilder. Hadde en utrolig kjekk dag med ho, men den endte ganske trist på 2 måter som jeg ikke kommer nærmere på.

Oldemor, såv godt <3

~Victoria~

Krøller idaaag

Hei!

Såvnet med vått hår, så hadde jo nesten afro når jeg voknet. Så ville ikke håret mitt bli skikkelig rett så jeg bare krøllet det. Btw, får besøk av søsteren min imorgen, gleder meg kjempemasse. OOOG så på søndag drar jeg til Lerita å vi skal prøve oss på å sminke oss som zombieer og ta bilder, Olivia blir mest sannsynelig med. Blir kjempe kjekt! Men hadde tenkt å ta en rolig helg, men det skjedde ikke. Har nesten ikke fått søvn denne uken, følt som jeg holder på å besvime så sykt ofte, så sliten. Men ellers har uken gått fort.  *Hva synes du?*

~Victoria~

Ask.fm

Hei! Har faktisk fått meg Ask, trodde aldri det kom til å skje. Har vært så masse tull med ask at det er sykt! Mobbere osv. Men tenkte jeg skulle prøve det ut fordi jeg kjedet meg for noen dager siden. Så om dere lurer på noe, så er det bare å spørre på ask.


Heter victoriagf98 
om noen lurer. 

*Hva heter du på ask?

~Victoria~

En tullevideooooo!

Hei igjen. Har ikke fått ryddet noe, satt fast i engelsken såå lenge, ops. meeen ja, her er en video jeg og Lerita lagde. Var aldri meningen å lage den, men bare gjorde det. Helt ærlig, så er videoen sykt pervers, men vi var ganske hypre osv.. (Følte meg teit i videoen..) Men egentlig så snakket vi om stik-o godteriet!Lekse og rydde dag.

Hei dere!

Har nettopp ryddet litt kjøkkenet, laget middag og ryddet opp igjen. Skal snart (Etter leksene) ryddet rommet mitt, som jeg egentlig ikke tror går and. Er så masse nye kle (Fått kle offa..) at hele sengen, skapet og rommet er fullt med kle. Og selvfølgelig gulvet går ikke and å se. Har ikke orket å en gang vært på romme mitt de siste dagene for jeg ikke ville rydde haha. Føle meg som en gammal ensom kjærring når jeg skriver om rydding og lage middag! Men skal gjøre en del lekser nå så vi får snakkest! Hade facebook, kommer til å savne deg idag.


(Håret mitt var bake, det var aldri så kort!) Fant dette bilde på interett, har aldri sett det? Men fant ut at moren min hadde lagt det ut, hah... Jeg er treig. savner å ha hvitt hår.

Har du masse lekser?*

~Victoria~

Rød navlepiercing .....

Hei!

Skulle rense piercingen i navlen istad, renser aldri lenger fordi jeg ikke trenger det. Av og til når jeg føler for det eller kjeder meg renser jeg den. Men i det siste har det gjort vondt når folk kommer bort navle piercingen eller noe sånt.
Tok ut navlepiercingen for selve stangen var rød og lignet på blod. Så når jeg tok den ut var stangen på piercingen blod på å blødde inni hullet. (Tenk feil da, jeg blødde inni hullet lool!) Men piercingen jeg har brukt har vært en piercing med ''smykke'' på, en blå sommerfugl. Tror det kan være noe med at piercingen er tung og navlen min er ikke vandt med det, kanskje derfor jeg har blødd. Men jeg tok inn en rosa helt normal og lett piercing og venter å se om det blir bedre. :-) 


Sorry dårlig bilde. (Trykk på bilde for å se det bedre!) Men minnekortet mitt vil ikke koble seg inni pc'en så får ikke inn bildene jeg har tatt -.-

*Har du blødd i navlepiercingen før eller rivd den litt opp?*

~Victoria~

You're still judging

Only hate

Just lies

And you're still judging.~Victoria~

Oppdatering-bodø-sick

Heei!

Kom tilbake fra PolenTyskalnd, så var det rett til Bodø. I Polen vart jeg vel egentlig litt syk. Hostet så mye at det gjorde vondt, kjente blodsmak langt ned gjennom halsen, var vanskelig og puste osv. Så hadde det vært en normal skuledag å ikke en klassetur til utlandet hadde jeg ikke dratt på skole, på 1 uke. For når jeg kom til bodø vart hostinga værre og værre. Måtte holde pusten for å ikke hoste så masse å stemma mi hørtes ut som en robot, darth vader (???) Å u name it. Fikk også sykt vondt i magen å ryggen osv.. Vart så irritert når jeg endelig fikk være med Tobias å var syk as fuck, men fikk parasett med moren så fikk liksom slappe av litt. Har vært masse bedre idag, heldigvis. Men drar fra han på lørdag :((


Noen randome bilder han Sivert tok. Ble seriøst gal av all den blitsen han brukte! Haha :)) Liker vanligvis ikke å bli tatt bilde av når håret mitt ser ut som en rosa skog. Tobias hadde besøk av 2 gutter, Sivert og Sander i guess. Skal begynne å blogge masse snart, å blogge om polenturen osv, men er litt opptatt desse dagene.

*Skjedd noe nytt?*

~Victoria~

Polen/tyskland da!

Heei! Reiser om ikke så lenge, til skolen så tar buss der fra. Har hatt en skikkelig kjekk og klein dag, haha:p Buss hele natten, så Oslo imorgen haha! Sov litt istad så jeg ikke blir alt for trøtt uten søvn, klarer aldri sove skikkelig på en buss. Tviler sterkt på at det er mange som får til det uansett.


Instagram bilde, fordi jeg ikke orker å ta nytt bilde når håret mitt er vått. Har dusjet altså, derfor det er vått.

*Skal du på klassetur i år?*

~Victoria~

Re-dying hair pink

Hei! Her er videoen som jeg lagg ut på søndag, farget håret rosa. Legger vanligvis ut på tirsdager, men Lerita kunne ikke på lørdag så jeg lagg ut for henne. Men den kom ikke ut før søndag, haha. Skal forresten møte Lerita og Olivia i morgen, blir koselig og se dem igjen. Kommer sikkert mange bilder! :)

*Vil dere ha flere hårvideoer?*

~Victoria~

Pakke, pakke, lekse..

Heihei! Har masse å gjøre nå til Onsdag. Har en del lekser, pluss pakking til Polen og Tyskland, reiser på onsdag (Bursdagen min haha xD)//Torsdag.. Altså natten til Torsdag. Så nå må jeg vel prøve å pakke kledene mine ferdig til idag, se gjennom imorgen og pakke resten, så reiser på onsdags kveld. Gleder meg, slepper skole. Legger ut hårfarge video senere forresten.

*Skal du på klassetur i år?*
~victoria~

Outfit fra igår!

Prøver å blogge hver dag, så godt jeg kan. Skulle legge ut outfit'en igår, men noe kom opp. Like greit at jeg bare legger den ut idag. :-) Ok, her er det eneste outfit bilde, trodde jeg hadde tatt flere..
(Ignorer etterveksten min, thanky:) )


*Hva synes du?*

~Victoria~

Bilder fra selskapet igår

Var i selskap til Ole M. igår, yvonne kom til meg så jeg sminket å ordnet håret hennes, kjempekoselig. Så dro vi ilag til selskapet og jah.. Det vart ganske mørkt til slutt, bokstavligtalt.. Ole ville ha ALL lyset av for en aller annen morsom grunn:p
Dette var etter selskapet da jeg tok av håret mitt, ehe x)

Det tryne xD

Unødvendig bilde egentlig, men herregud såg gravid ut haha!! Fyfaenm datt ut av ''stolen'' for noen dytta meg. Haha!

Ville se gravid ut på dette bilde og! lol..

Beklager,men vil ikke legge ut bilde av andre folk uten tilatelse.

*Hva synes du?*

~Victoria~

Med Olivia

Hei! Forsov meg egentlig som faen idag, oppdaterte hele iphonen så ringerklokken på mobilen forsvant (?) Våknet litt over halv syv, akkurat da bussen min går. (Jeg vokner vanlig halv 6, sykt tidlig i know..) Men morfar sa han kunne kjøre meg litt før klokken 8, så kom ikke forsent likevel! :-) Lover btw og blogge mer nå, hver dag og prøver på 2 ganger om dagen. (Kan ikke love at jeg blogger 2 ganger daglig, men skal prøve!) Men natten 25 sep (Til 26) Reiser jeg til Polen/Tyskland på klassetur i 8 dager, så da blir ikke det så mye blogging. Om jeg får tak i internett kan jeg blogge på mobilen da. :-)

Men nå er jeg med skjønneste Olivia, drar halv 10 når moren hennes kjører meg hjem. Må virkelig møte henne oftere. :o Har hatt en kjempekoselig dag med henne, har vært alt for lenge siden sist. Vanligvis finner vi aldri på noe når vi er i lag, så vi er ikke så masse ilag.. Men finner på masse nå, og vi begge har samme favoritt mat så vi skal lage mat ilag en gang, ahhah! xD Lol, ilu <3

*Hva har du gjort idag?*

~Victoria~

Re-farga håret rosa restultat~Hva synes du?~

~Victoria~

Quote.Stikker til Reidun!

Heei! Orker rett og slett ikke å gjøre lekser fordi jeg hater mandager og har ikke lekser til tirsdag.. Så siden Reidun endelig er i vik drar jeg til henne. Utrolig kjekt å få se henne igjen, lenge siden sist. Men nå må jeg stikke, poster ett bilde jeg ikke har lagt ut før. Bussen drar!!


Lol tok feil bilde -.- men har ikke tid, snakkes!

En video fra igår :-)

:-)

Bilder fra idag med Lerita

Var med Lreita i noen timer idag, var sykt koselig! Har masse redigering forran meg på videoer, så jeg har noe å gjøre på i helgen. Litt avslappende at denne helgen skal jeg ikke noe spessielt så slepper og stresse. Men her er bildeeeeer


*Hva synes du om bildene?*

~Victoria~

Outfit video fra igår

Hei! Likte ikke særlig mye kledene jeg hadde på igår, men vel lagå. Skal faktisk prøve å filme outfit 1-3 ganger i uken så en gang i månen setter jeg sammen alle videoene :DD Hoho smart ide? Nei, egentlig ikke. (Snakker med meg selv hahaha). Skal rydde rommet mitt nå, å gjøre resten av leksen i engelsk. Fikk en eksamen i 2005 både del A og B til lekse å har fått 2 skule timer(90min) på den å resten til lekse. Så skal vi gjøre resten hjemme, og han sa eksamen skal vare i rundt 5 timer, ikke lite lekse nei..... Men etter skolen skal jeg til Lerita i noen timer i morgen, gleder meg! Har ikke sett verdens beste på evigheter...


Meg og Lerita, hihi. bilde er 3 år gammelt nå??? Kunne ikke ønske meg en bedre bestevenn (Ho er vel systra mi da..:D)

~Victoria~

Be proud of who you are

Jeg mener det seriøst, vær stolt av den du er. Den er INGEN som er akkurat den du er, du er unik.

~Victoria~

Bestilt extensions!!

Hei. Eeeeendelig tatt meg tid å til å spør morfar om han kan bestille extensions og jeg betaler tilbake. Dere skjønner jo, jeg er under 18 og kan ikke bestille fra nettet selv. Skjønner ikke problemet, har gjort det mange ganger! Men vil ikke risikere å bestille noe, å når jeg skal hente det så får jeg ikke tingene fordi jeg er under 18. Så tror ikke jeg burde bestille på nett selv, dumme aldersgrense.. 
Skal bli kjekt med langt hår igjen. Elsker extensioene fra luxstyle, sykt billig og bra. Kjenner mange (blant annet søsteren min) som har extensions fra luxushair, men for min del bruker jeg luxstyle. Og imorgen skal jeg få tid til en outfitvideo vist jeg dropper frokosten og står opp 10 min tidligere, wohoo. Så skal jeg liksom dobbel sjekke over at minnekortet ikke fucker seg opp igjen. Skal også prøve å ta nye bilder, tror dere begynner å bli lei av arkivbilder? :-P


Just because i miss you. FORRESTEN! Mest sannsynlig skal jeg ta FLY til Bodø, FLY.. FLY!! Helt alene, jeg kommer til å dø og så når flyet er ferdig, så står jeg opp fra de døde. Det er jo ikke umulig, det har skjedd før at noen stod opp fra de døde xD

*OM du bruker extensions, hvor kjøper du det fra?*

~Victoria~

Klipper håret mitt-> video

Her er videoen da jeg stusset på håret mitt idag. Outfitvideoen var egentlig den som skulle opp idag, men jeg filmet den så skjedde det noe.. Når jeg lastet opp videoen kom hele opp, men 3/4 av videoen var svart uten lyd, wtf?? Men jaja lager bare en ny og BEDRE en i morgen, eller onsdag. Tror det blir onsdag, vurderer bare avslappende klær i morgen. Er litt sliten fortiden, kommer ikke i detaljer.

*Vil du ha flere videoer når jeg ordner til med håret mitt?*

~Victoria~

Gonna cut my hair

Heei! Luggen min er sykt lang, har jeg håret mitt på siden ser jeg ikke en dritt. Så jeg skal stusse litt på tuppene å luggen, kommer ikke til å se en forsjell egentlig. Men siden jeg har ny kanal på youtube, så lager jeg en video av det. (Fordi jeg ikke har noe bedre og finne på..) Så om dere vil se video av det, så bare si ifra. Så jeg stikker i dusjen, blogges i morgen. Kommer sikkert med outfit video da, skal prøve på det! (Outfit video på bloggen selvfølgelig!)


Har liksom gått sånn me håret over en uke nå fordi jeg ikke har orket å fikse luggen, haha!

~Victoria~

Still sick, naturlig hårfarge omg

Hei.

Hver kveld jeg legger meg, håper jeg på å bli frisk på morgenen. Begynte smått å bli frisk i går, og når jeg våknet idag.. Har jeg bare blitt MER forkjølet. Herregud begynner å bli litt utolmodig nå, vil bli frisk. Vil få tilbake stemmen min 100%, men kroppen min skjønner seg ikke på meg ass :( :( Humøret mitt går opp og ned, haha klarer ikke holde meg til ett humør i en time en gang, haha! Har ligget i sengen og vært på netflix i hele dag (i mens jeg har vært barnevakt..), satt meg opp på stolen først for en time siden, orker ikke ligge og være på data i hele dag. ARKIVBILDE ARKIVBILDE ARKIV BILDE :oo


Her er bilde av min naturlige hårfarge, værtfall ganske nært min naturlige hårfarge. Klarte ikke ta bilde av meg selv før, flaut

~Victoria~

 

Data//ikke blogghumør

Hahah! Fikk data idag, men så glemte jeg kameraet, flink ikke sant? Men det er ikke hvorfor jeg ikke er i blogghumør. Er rett og slett ikke i humør, ganske mange grunner faktisk. Grunner er vel privat må jeg vel si.. Men får kjempemye snap fortiden, sikkert fordi jeg lagg ut snapchaten min på instagram, får for det meste folk fra utlandet. Men nå har jeg prøvd å svare på den samme snappen over 10 ganger og funker ikke, herregud jeg ble sur! Kastet fra meg telefonen å tror ikke jeg kommer til å svare særlig på snap idag. Men yeeee, orker ikke blogge, not in the mood
Syk

Hei! Vært ganske syk denne uken, var vekke fra skolen på tirsdag men prøvde og komme på Onsdag. Er fortsatt litt dårlig og vil egentlig ikke på skole i morgen, vil veeeldig lite!! Men må, vil ikke ha fråvær. Orker ikke skrive mer, vondt i hendene av å skrive på mobil.. Derfor jeg ikke blogger mye. DATA I MORGEN MEST SANNSYNLIG!!!!

Alle hårfargene mine fra starGazer.

Hei! Ryddet romme mitt idag og fant sann 10 hårfarger jeg ikke viste jeg hadde! Kan vel vise dere hva hårfarger jeg har.(ettersom jeg ikke har noe annet å blogge om.)

De to rosa fargene og lilla fargene har jeg nettopp kjøpt. Alle de andre fant jeg, de er helt fulle, unntatt de to til høyre, de er bare halve igjen. Men hvorfor i faen har jeg grønn hårfarge?? Haha.

Den mest til venstre er en full plum. Rosa fargen er UV rosa blandet med balsam å den mest til høyre er en eller annen rød hårfarge. De andre er blå hårfarger jeg ikke aner hva er.

(Beklager dårlig bilde..) dette var alle fargene mine fra starGazer merket, 13 stk. Tror jeg skal passe på å bare kjøpe hårfarger jeg kommer til å bruke fremover.

*bruker du starGazer?*
~Victoria~

Grow your own crystsls

Hei! Dårlig blogging, men det er vel en selvfølge uten data.

Ville bare vise dere noe kult. Dette er noe som ligner på noen normale stener med støv på som du skal legge i eddik og etter 1-2 uker vokser det krystaller! Broren min kjøpte sånn pakke, etterhvert gjor jeg deg også. Mest fordi jeg ikke trodde noe på det, men morsomt å prøve! Kan også tilsette farge i eddikken og få forskjellige farger

Har du prøvd det før?
~Victoria~

Data'en min er ødelagdt

heei.

Har en sykt dårlig nyhet.. HELE dataen min kresjet. (Låner mamma sin pc nå). Den bare ville ikke så seg på å sto jeg måtte fikse den med å gjenopprette vist ikke ble hele systemet på dataen ødelagt med ingenting kom til å bli slettet. Men det var faen ikke det som skjedde! Hele datamaskinen min vart slettet, alle bilder, alle videoer. ALT!!!!! Alle videoene jeg hadde tenkt å poste, alle de gamle bildene mine om ikke er blitt lagt ut før. Noe så sykt irriterende men mest trist. Pc'en fikk jeg litt før jul så trodde aldri dette kom til å skje. OG jeg kommer meg ikke inn på pc'en. Passordet mitt funker ikke heller, og jeg har skrevet det over 30 ganger, og det er bare på 3 bokstaver så jeg har ikke skrevet feil. Og de gamle passordene funker heller ikke. Prøvde igjen idag men neida.. Skal spør onkel om han kan klare å redde bildene mine, og håper som faen at han greier det! Så skal jeg få mamma til å levere igjen pc'en min sånn folk fikser den. Blir vel greit og begynne på nytt, bare jeg får bildene mine tilbake. 

Men så lenge får jeg bruke mobilen til og blogge med, kan ikke bruke mamma sin pc for jeg bor med morfar vanligvis. Men håper på at skole pc'en kommer så snart som mulig denne uken.


//Arkiv bilde

~Victoria~

Video//5 ting du ikke skal gjør i butikken// 7 ting jenter gjør når de har mensen.

Dette er videoen Tobias er med i, ganske flaut å gjør 5 ting man ikke burde gjøre i en butikk. Liksom stå å prøve å ''twerk'e '' i en butikk på kjæresten sin ser ikke helt bra ut, haha! Men det var jo noen som spørte om jeg kunne legge ut videoen eller videokanalen på bloggen, og her legger jeg ut videoen. Videoen kom på youtube for 1 minutt siden. Som sagt, bare å sjekke ut youtube kanalen om du likte videoen, har mange andre videoer også!
Og 7 ting jenter gjør når de har mensen, den videoen var faktisk ikke så pinlig som jeg skulle trodd! Var utrolig kjekt å lage den. Men om noen gutter leser dette og lurer på hva jenter gjør når vi har perioden vår, så sjekk ut videoen. :-p Ingen av videoene varer så sykt lenge, prøvd å korte ned masse av tiden.

*Hva syns du om videoene?*

HOPE


<33
*Hva synes du?*

~Victoria~

Navle piercingen knakk...

.. Er det egentlig mulig? Haha! I går røyste jeg meg fra stolen.. Så plutselig knakk den! Gjor selvfølgelig ikke vondt, var bare piercingen som knakk, ikke selve navlen. Men jeg fikk til å gjøre sånn at selve stangen på piercingen er fortsatt på. (Skulle si ''fortsatt inne i hullet'', men det kan mange tolke helt feil..:p) Det var liksom bare nede delen som knakk. Men den spisse delen trykke seg på siden av navlen på en måte så jeg får sår/gnagsår.. Svir litt, nesten som at jeg har tatt piercingen på nytt, lol. Men fikk til å snu den så den, heldigvis.
Men jeg og mamma skal fikse ny navle piercing på Fredag, gler meg hah.
Men skal ta papir på bøkene nå, så jogge, dusje, lekse så sier vi god natt. (Ok, kan bli en stund til jeg legger meg da ...)

Ja, der ser dere hvordan jeg ordnet det, haha! Rip piercingen, 300,- og hadde den 1 uke for faen. Javel, sånt skjer.:-)

Skjedd med deg før?:-/

~Victoria~

Hair time line

Heiheeei!

Holt på og lage en ''Hair Time Line'', og har komt opp i over 40-50 forsjellige hårfarger! Med tanken på at jeg har refarget mesteparten av hårfargene 2-5 ganger har jeg farget håret langt over 100 ganger, og med blekninger blir det masse mer! Nei offa, skal ikke bleke håret mitt særlig ofte lenger, bare etterveksten etter 2-3 måner. Skal farge håret rosa i helga, men skal ikke bleke det.
Litt bilder av forsjellige rosafarger jeg har hatt i håret, blir spennende og ha det helt rosa!

*Tror dere jeg kommer til å kle rosa hår?:-D *

Om min spise vanskeligheter og historien bak det.

Hei! Hadde egentlig lovet meg selv å aldri skrive noe om dette på bloggen, vertfall ikke så masse som jeg skriver nå.. Men er faktisk drittleid av at folk sier at folk har spise vanskeligheter bare fordi de vil bli tynne, og at de sier at folk bare later som de ikke spiser osv. Så bare biter samen tennene og skriver om det som har skjedd med meg, og hvordan det utviklet seg.

Det begynte vel i 7 da folk ropte feit etter meg, vet faktisk ikke hvem som ropte det.. Tørte aldri og snu meg når folk ropte det. Eneste jeg viste var at det var om meg, og ingen andre.. Der va folk bak meg når jeg gikk rundt, folk som ropte etter meg, og var ikke akkurat hyggelige. Jeg såg meg i speilet, ville bli tynnere. Følte et press på at jeg måtte være den tynneste rundt meg. Jeg prøvde og spise mindre, og tygge mer tyggis. Kjøpte faktisk tyggis for 1,-kr på nille hver dag, haha! Ingen lagg merke til at jeg spiste mindre, ingen i familien. Spiste ikke masse mindre heller, men bare begynte smått.
I 8 klasse begynte det vel skikkelig. Jeg løy om at jeg spiste for mamma, jeg løy til de nye vennene mine. Kiloene gikk raskt ned, ingen merket det. Jeg måtte bli den tynneste, jeg ville ikke bli kalt feit igjen. Når jeg var med folk som var tynnere, følte jeg meg suuuuper feit. Jeg begynte å tenke at jeg faktisk bare var dum, jeg måtte begynne å trene mer og slutte å spise lite. Men jeg kjente på kroppen at jeg ikke klarte å spise så masse, vart kvalm av all mat, klarte ikke spise like mye som jeg gjor før. Jeg fikk en del hjelp av Reidun og flere venner med å spise, de fikk meg til å ikke føle meg feit. De tvang meg i mat, men det hjalp ikke så utrolig masse. 

I 9. klasse var jeg ny på skolen, igjen... Maten smakte bare mer ekkelt, og fristet ikke i det hele tatt. Klarte ikke spise på skolen, tørte ikke. Hadde problem med å spise når folk ser på, følte folk stirret på meg og tenkte masse stygt. Fikk en del kommentarer på bloggen om at jeg ikke var tynn nok, at jeg var feit. Også falske facebook brukere sendte meg også sånne meldinger. Det gikk rundt for meg. Mamma var sliten etter jobb og måtte såve på morgenene, jeg løy om at jeg spiste frokost. Jeg kom hjem til mamma og spiste litt middag, sa jeg allerede hadde spist. Hun var på jobb om kveldene og jeg løy om at jeg spiste kveldsmat. Jeg spiste så lite at jeg ofte besvimte, og kroppen min ville ikke sammerbeide med meg lenger. Jeg vart syk, var ikke lenger på skolen..En dag fikk jeg ikke såve, jeg var kald og klarte ikke bli varm, kroppen min skalv, hode mitt verket, jeg gikk ut av sengen for å få meg drikke og jeg klarte nesten ikke å gå. Når jeg skulle ta meg ett glass med vann klarte jeg ikke holde glasset, det var for vanskelig. Jeg slet med å komme meg til sengen, om morgenen satt jeg på sofaen når mamma kom. Fortalte hun at jeg ikke følte meg bra. Jeg klarte ikke gå, klarte ikke spise eller gjøre noe. Mamma hadde ikke noe annet valg enn å ringe sykebilen, når de kom ville de ta helikopter, men ikke faen! De måtte hjelpe med ned trappa og i sykebilen fikk jeg ett sann pusterør ting (?) På kvelden følte jeg meg bedre, rett før jeg skulle skrivest ut datt jeg ned på bakken og besvimte (eller noe sånt), kroppen min ville ikke mye mer, den klarte ikke mer. Jeg våknet opp og hadde sykt mange sprøyte over alt. Jeg måtte få intravanøst hele natten, og hele dagene. Fikk ikke komme meg fra sykehuset før jeg hadde spist 3 måltid. Jege begynte å skjønne at det jeg gjor var feil, jeg burde ikke ha stoppet å spise, ALT var jo min feil. Men jeg bare klarte ikke spise lenger, kroppen min klarte bare ikke svelge maten jeg fikk. Nå handlet det ikke lenger om å være tynnest, men å klare å spise for at kroppen min skulle holde seg oppe. Klarte ikke skjønne hva slags sitvasjon jeg hadde satt meg selv i, alt var så rart. På sykehuse hadde jeg sprøyte i den ene armen og sann annen ting i den andre armen, var noe som satt på fingren tror jeg. Når jeg endelig kom meg vekk fra sykehuset (I Førde) fikk jeg ikke komme på skolen før 1 uke. Etter det var det sann foreldre møte og læreren sa at hun før hadde merket at jeg vart tynnere og tynnere, da vart ikke mamma særlig blid. Mamma ville jeg skulle på Bup, men jeg nektet. Hun hadde allerede gjort alt klart, men så flyttet vi, heldigvis!
Men nå er ikke det så masse mer jeg har lyst å fortelle, dette var vertfall det som skjedde med meg og hvordan det utviklet seg. Nå sitter problemene mine egentlig limt fast i hodet og jah.. Jeg kjemper med maten stort sett hver eneste dag.


Dette var jo meg siste dag på sykehuset, og det første jeg gjor når jeg kom hjem.. Var og farge håret.*Har du noen gang opplevd noe lignende//eller kjenne noen som har gjort det?*

~Victoria~

Getting ready (video)

Hei!

Siden jeg blogger dårlig kan jeg vel legge ut en video. Som dere vet har jeg og flere lagt ut mange flere videoer fra før så det er vel bare å sjekke ut kanalen! :-)) Noen lurte på om jeg kunne legge ut videoen som jeg, Lerita og Tobias lagde på bloggen, og det kan jeg selvfølgelig gjøre. Har redigert den helt ferdig men legger den ikke ut på youtube enda. Men ja, her er en ''getting ready'' video, så enjoy. :*

*Hva synes du?*

~Victoria~

Hårproduktene jeg bruker

Hei.

Dette er vel et innlegg om hva hårprodukter jeg bruker når jeg behandler håret mitt. F.eks når jeg dusjer, kurer håret mitt eller beskytter det mot varme.


(Beklager lyset i bilde) Elvital Color-vive shampoo. Dette er shampooen jeg vanligvis bruker. Bruker den mest fordi den ikke gjør at hårfargen min renner ut så fort, og den hjelper litt til håret mitt. Men har ikke noe særlig problem med å bruke en annen shampoo egentlig, bare liker denne en god del.

TRESemmè naturals og TRESemmè splity remedy balsam. Dette er de to balsamene jeg bruker. Bruker ikke begge hver gang, men bytter på selvføgelig. De 2 søte balsamene har faktisk hjelpt håret mitt ekstremt masse! Brukt de nå i snart en måne (Tror jeg..) Å håret mitt har blitt sykt masse bedre. Så annbefaler de fleste å teste ut disse. Jeg kjøper det på coop obs i Moa (Ålesund). Finner de ikke på vanlige matbutikker for en eller annen grunn. Så er de også sykt billige!

(Ehm, beklager for at bilde var opp ned.) Aussie 3 minutes miracle Color. Den er en hårkur for  håret som virker på bare 3 minutter. Synes den er utrolig bra, elsker den! Har brukt den i mange måner og er fortsatt like fornøyd. Jeg bruker alltid og ha den på i 1 time, da den funker bedre. Men den funker sikkert bra nok om du bare har på i 3 minutter.

got2b heat protection. Denne beskytter håret mot varme som det står i navnet, hah. Synes selv denne hjelper ganske mot varmen, håret mitt blir ikke særlig slitt når jeg retter/sletter håret hver dag, så lenge jeg bruker denne. Så lukter den forresten ganske godt. 

*Noen produkter du har brukt før, eller bruker?*

~Victoria~

Bildene fra idag med Tobias og Lerita

Heei!

Gjort masse i det siste, orker ikke fortelle alt. Men vært med Tobias de siste dagene, kjempe koselig. Har ikke tatt så sykt mange bilder, men tok en del idag. Jeg, Lerita og Tobias lagde også en youtube video, blir vel morsomt å redigere den ferdig og legge den ut på youtube. Sååååå (lol), her er bildene.

*Hva syns du om bildene?*

~Victoria~

The last video

Litt sliten, haha! ~Victoriaa~

Overnatting

Yo bitch. Neida.

Beklager, mente ikke å kalle dere bitch, dere må skjønne at det er en joikeeee, haha. :-) Men er på overnatting i familieleiligheten med Lerita nå, koselig som alltid. Vi har lagd en del videoer som kommer opp på youtube kanalen. (ikke alle kommer på bloggen!!) Som vanlig drikker vi energidrikk og spiser sjokolade, gonna be fat. (Kommer til å bli feit om jeg er med Lerita hver dag, ingen kødd xD) Meeen yeee, skal vel hjem i morgen og lage klart til Tobias kommer! :-D


Ehe køddabilde, loool.

*Er du på overnatting?*

~Victoria~

Får besøk på søndag, kjærestebesøk haha :)

Hei!

Har vel glemt og fortelle dere at Tobias kommer på søndag halv 2. Fikk vite det for under en uke siden, vart sykt glad. Vart ganske dyrt med fly atm, så han tar toget, stakkars må sitte i tog i over 16 timer for å se meg.. Søtt da. :-) Han blir her i 6 dager, så siste uken i sommerferien. 


Dette bilde er jeg ikke sikker på om jeg har lagt ut før, har jeg?..

*Får du noe besøk slutten av sommeren?*

~Victoria~

Legebesøk //day 1

Hei..

Var nettopp på legen å fikk en ny time igjen (slitsomt) og skal tilbake på legen klokken 11 i morgen tidlig. Kan faktisk ikke høre på den ene øren, så skal vel fikse det i morgen. Ææh grur meg..
Men for øyeblikket sitter jeg bare på dataen, ser på pretty lttle liars, tegner og venter på at det skal bli søndag. Gler meg til søndag herregud har ikke ord.


 1. Antrekket mitt i dag

2. Favorittsmykke/øredobber

3. Det du kjøpte sist

4. Noe du ikke forlater huset ditt uten (som du må ha)

5. Bakgrunnen på mobilen din/låst skjerm

6. Aktiviteter du går på

7. Tre favoritt sanger atm

8. Bilde av deg som spiser en hel skje med mel

9. Blogger du leser

10. Sminkevideo
Drit sliten idag og dette er vel den eneste dagen min jeg kan slappe av alene nå på lenge. Har jo planer resten av sommerferien sååå idag bruker jeg dagen min på å slappe av og skal ut å jogge etterpå.

*Skjer idag?*

~Victoria~

Ny piercing i lippen og navlen.

Heei!

Byttet ut til kule i leppen idag, og byttet navle piering. Kjøpte navle piercingen for 300,- kr på en gullsmed butikk i Ålesund. Og piercingen i leppen byttet jeg ut på tatto i Ålesund. Blir masse lettere og rense med bare en kule i leppen isteden for den store ringen, haha.


Hvorfor vart huden så rar? Haha :p
Beklager, kameraet gikk tom for strøm AKKURAT da jeg skulle ta bilde, så måtte bruke mobilen.

*Hva synes du?*

~Victoria~

10 days challenge

1. Antrekket mitt i dag

2. Favorittsmykke/øredobber

3. Det du kjøpte sist

4. Noe du ikke forlater huset ditt uten (som du må ha)

5. Bakgrunnen på mobilen din/låst skjerm

6. Aktiviteter du går på

7. Tre favoritt sanger atm

8. Bilde av deg som spiser en hel skje med mel

9. Blogger du leser

10. Sminkevideo

Tror jeg skal klare å fullføre den, men neste uke blir jeg vel kanskje mye opptatt av en grunn jeg sikkert forteller dere etterpå, men skal uansett prøve og klare hele. Må komme på blogg fot igjen, haha. :-) Så vi snakkes etterpå.*Tror dere jeg klarer hele 10 days challengen?*

~Victoria~

Deilig og komme tilbake.

I går kveld kom jeg tilbake fra leir, va med mamma og hun hadde vaska romme, rydda osv. Sykt deilig og bare legge meg ned å sove. Kjente det i hele kroppen kor vondt jeg hadde det etter leiren, men å slappe av gjor alt mye bedre. Sov i nesten tolv timer før jeg måtte reise til Måløy da, så skal ta igjen mer søvn nå snart. Sov faktisk nesten aldri på leiren, var ISKALT. Men siste natten hadde jeg jakken til noen (Den jakken var stooooor og varm!), og teppe så fikk sove skikkelig, men ofc lagg jeg meg klokken 2 og måtte opp halv 8, så var ikke så ekstremt mye søvn.. 

Vurderer forresten 10 days challeng eller noe sånt, for å få fart på bloggingen igjen. Har liksom mistet laaaangt over 50% av leserene, men det er jo min feil. Dårlig blogging hele sommeren, det skal ikke fortsette. Men har liksom vært på reise fot hele sommeren, så håper dere skjønner. 


De som var på 4H Nordisk Leir, fra Møre og Romsdal. Dere får vel prøve å finne meg selv. ;-)

*Vet du hva 4H er?*

~Victoria~

3 måner med verdens beste kjæreste.

Heihei!

I går, 2. August var det 3 måner siden jeg fikk værdens beste gutt som kjæreste. Elsker han så utrolig masse, har ikke ord. Er ofc vanskelig at jeg ser han så sykt skjeldent, men ville aldri klart å ikke være sammen med han, uten han er jeg .. Vel, vet ikke. (ingenting kanskje) Er kjempe glad for at Tobias har holdt ut med meg i 3 måner etter alt som har skjedd. Kan ikke drømme om en bedre kjæreste enn han, han er helt perfekt. Blir alltid like glad når jeg hører stemmen hans sier at han elsker meg, savner meg osv. :-)
Husker første gang han sa at han elsket meg, jeg svarte ikke ''Elsker deg og'' tilbake, jeg bare sa at jeg var kjempe glad i han. Selv om jeg ville si at jeg elsket han tilbake, så tørte jeg ikke det. Var redd, pysete og glad samtidig. Men ettervert sa jeg tilbake at jeg elsket han, for det gjør jeg virkelig. Han er den eneste som får meg til å føle meg spessiel og elsket. Han gjør meg glad når jeg er deppa, får meg til å le når jeg er sur som faen. Etter jeg har vært sammen med Tobias har egentlig hele synet mitt på live blitt helt forandret, han har gjort alt mye mer positivt. Jeg har gjort en god del ting jeg angrer på og aldri kommer til å glemme (IKKE noe mot andre selvfølgelig!!) Men Tobias har godtatt det jeg har gjort å elsker meg uansett. Mange av problemene mine er vekke, for jeg har en kjæreste som hjelper meg med alt og støtter meg uansett. Med han kan jeg slutte å tenke på å prøve å se perfekt ut, å prøve å være perfekt. For jeg vet jeg ikke er det uansett hvor hardt jeg prøver. Men hver gang Tobias kom ned og vekte meg om morgenene, jeg hadde ikke sminke, stygt morgentrynet å håret mitt såg jævlig ut.. Men han sa likevel at jeg var fin. Kan ikke beskrive følelsen inni meg når jeg er med han, han er ubeskrivelig<3 De beste 3 månene i mitt liv. <3 Kunne aldri i verden bytte han mot noen! Han er helt spessiel. Elsker deg mer enn alt kaninen min, du er verdens beste <3


Haha søte lille dusten min :p

~Victoria~

Mobilblogge den neste uken

Heei!

Skal bare si ifra at jeg drar på nordisk leir med 4H nå, så neste uken kommer jeg til å mobilblogge, tar ikke med dataen. (mest fordi jeg ikke har plass...)Ågud, lure på hvordan jeg skal klare meg uten data i over en uke!! ;o Lerita og jeg skal strie håret mitt når jeg kommer bort til henne, bilde av hvordan det ble kommer vel senere idag eller imorgen. Drar på leir i kveld så dette blir siste gang med blogging på data til neste søndag eller mandag. Har pakket siden klokken 09:00/10:00 og ble ferdig akkurat nå, sliteeen.. Er likevel masse ting jeg vet jeg ikke har med, men orker ikke ta med fordi jeg ikke har plass.*Har du vært på noen slags leir i sommer?*¨

~Victoria~

Hvordan jeg sminket meg i går- sminkevideo

Enjooooy!;* Fortelle meg hva du synes?

~Victoria~

Piercing video

Hei!

Vi filmet liksom før og etter vi tok piercing, siden vi måtte ha noe å gjøre. Det var en utrolig kjekk dag (på mandag?) Og vi begge savner faktisk og glede seg til å ta piercing, vi snakket om det i går. Lerita sa noe lignende som: Jeg savner faktisk og glede meg til å ta piercingen XD .. Haha lol. Men btw, videoen er ikke når vi tar selve piercingen men rett før vi skulle ta den og rett etter og litt bilder, så enjoy.
(Jeg vet at jeg snakker lite på videoen, men haaaater og snakke engelsk.)

 

*Hva synes du?*

~Victoria~

Photoshoot // Blooooooondie!

Heei! 

Først kan jeg vel begynne med å fortelle at jeg er ganske så blond og hvit håret, med noen lyseblå/turkis striper, håret mitt er syyyyyyyykt slitt og fikk panikk... Men jeg vet ofc hvordan jeg skal fikse det, takk gud for det. Men ja tror jeg beholder håret sånn, syns du jeg burde gjøre det? Og glemte det nesten, her er noen av bildene vi tok idag. Flere og andre bilder kommer ut på facebook siden, altså The Weird Monster Color.

*Hva synes du om bildene?*

~Victoria~

Outfit 23.07.2013


Merktet først nå at vesten var feil veg.. Glemte å ta på smykker før jeg tok bilde men shithappendds.

Ja.. Piercingen er ekte. Men må løpe ut døren og rekke hurtigbåten til bursdagsbarne (Lerita) nå, tar sikkert mange bilder, snakkes senere!

*Hva synes du?*

~Victoria~

Bilder fra uken i Bodø.

Just miss him.

Det var nesten alle tror jeg. Stikker å stapper i meg yoghurt til kveldsmat nå, klarer nesten ikke spise pga piercingen:p Og må bruke sugerør til å drikke, mohahahhh skal bli flink å suge. Nejdaaa!

~Victoria~

Ekkelt.. Og skummelt

Hei! Sitter på toge nå og har ingenting å gjøre så kan vel blogge og fortelle dere hva som skjedde da jeg tok toget TIL Bodø for en uke siden. Er egentlig ganske redd for at han mannen ser hva jeg skriver men hva sannsynlighet er det?:p

Toget var helt fullt og alt var egentlig bare ett stort rot, og det var is kaldt. Var en sann skummel mann på rundt 25-35 år som stirret på meg. Når jeg merket det så gjor jeg alt jeg kunne for å ikke se tilbake på han uansett kor ekkelt det vart. Han smilte til meg, blunket til meg og vinket til meg. Han var ikke mørk men heller ikke lys tror jeg.. Såg etter noen timer fort til den retningen han var og han var ikke der lenger. Trodde han hadde gått av toge, så fikk endelig såve(slappet av) litt. Plutselig vekket han meg med ett dunk i skulderen og ga meg en lapp. Jeg tok den og såg ikke på han. Husker ikke helt hva som sto på, masse om beautifull, meg, Gud og kjærlighet. Han skrev masse om han og min sin ekte kjærlighet, men hva faen i helvette han vet jo ikke hvem jeg er?! Alt var på engelsk, engelskmenn er skumle ass. Men etter jeg fikk den satt jeg bare og var ekkel i kroppen resten av turen. Han prøvde mange ganger å få kontakt med meg men jeg prøvde å ignorere alt med han, alt. Da jeg var framme i Bodø skulle alle av, å han kom bort til meg å smilte å sa '' good bye'' åh Gud jeg bare sa forsiktig hade å håpte han ikke hørte meg. Gikk så fort jeg kunne og møtte Tobias. Følte meg mye tryggere når jeg var med han, Tobias er ubeskrivelig. Men viste Tobias lappen og fortalte alt og selvfølgelig kastet lappen i byen..
Var egentlig sykt ekkelt, var var jo gammel, ikke norsk osv. Nei æsj, har ikke lyst å ta masse tog mer. Er nesten ingen på toge tilbake nå så er ganske lettet.

Legger ut flere bilder av uken i morgen.

Prøvd å laste opp bilde siden klokken 9 igår kveld å funker jo faen ikke, prøvd ca 50 ganger eller mer gaaaaaaaad.

~Victoria~

Ekkelt.. Og skummelt

Hei! Sitter på toge nå og har ingenting å gjøre så kan vel blogge og fortelle dere hva som skjedde da jeg tok toget TIL Bodø for en uke siden. Er egentlig ganske redd for at han mannen ser hva jeg skriver men hva sannsynlighet er det?:p

Toget var helt fullt og alt var egentlig bare ett stort rot, og det var is kaldt. Var en sann skummel mann på rundt 25-35 år som stirret på meg. Når jeg merket det så gjor jeg alt jeg kunne for å ikke se tilbake på han uansett kor ekkelt det vart. Han smilte til meg, blunket til meg og vinket til meg. Han var ikke mørk men heller ikke lys tror jeg.. Såg etter noen timer fort til den retningen han var og han var ikke der lenger. Trodde han hadde gått av toge, så fikk endelig såve(slappet av) litt. Plutselig vekket han meg med ett dunk i skulderen og ga meg en lapp. Jeg tok den og såg ikke på han. Husker ikke helt hva som sto på, masse om beautifull, meg, Gud og kjærlighet. Han skrev masse om han og min sin ekte kjærlighet, men hva faen i helvette han vet jo ikke hvem jeg er?! Alt var på engelsk, engelskmenn er skumle ass. Men etter jeg fikk den satt jeg bare og var ekkel i kroppen resten av turen. Han prøvde mange ganger å få kontakt med meg men jeg prøvde å ignorere alt med han, alt. Da jeg var framme i Bodø skulle alle av, å han kom bort til meg å smilte å sa '' good bye'' åh Gud jeg bare sa forsiktig hade å håpte han ikke hørte meg. Gikk så fort jeg kunne og møtte Tobias. Følte meg mye tryggere når jeg var med han, Tobias er ubeskrivelig. Men viste Tobias lappen og fortalte alt og selvfølgelig kastet lappen i byen..
Var egentlig sykt ekkelt, var var jo gammel, ikke norsk osv. Nei æsj, har ikke lyst å ta masse tog mer. Er nesten ingen på toge tilbake nå så er ganske lettet.

Legger ut flere bilder av uken i morgen.

Prøvd å laste opp bilde siden klokken 9 igår kveld å funker jo faen ikke, prøvd ca 50 ganger eller mer gaaaaaaaad.

~Victoria~

Videoer fra Den nye kanalen

Hejyoo 

Tenkte bare jeg kunne legge ut de tre videoen fra TheWeirdMonsterColor sin kanal. Den ene videoen er bare Lerita som har laget, fordi noen viddeoer kommer ikke begge til å være med i. Men de fleste er vel begge med i. Vel snakkes!

~Victoria~

Lenge siden sist,bilder,facebook side

Heiheei!

Tenkte jeg kunne blogge nå, siden jeg ikke har noe å gjøre og bare venter på at Tobias skal bli ferdi med å gå tur med hunden hans. Har ikke hatt masse tid til å blogge, har faktisk ikke vært på dataen på snart 1 uke. Om noen lurer, er i Bodø nå med Tobias. Har ikke tatt mange bilder, men kan vel prøve å ta litt flere i morgen før jeg drar. Jeg og Tobias har egentlig ikke gjort så alt for masse denne uken. Men vi har vært på kino, vært i bodø (Glasshuset?), slappet av, sett film, vært på det der store kjøpesenteret som heter City Nord elns? Ett av nordlands største kjøpesenter med 70 butikker, sa tobias. Kjøpte meg en ting der på carlings, viser dere det sikkert på søndag. (Vi hadde tenkt oss til badeland, men noen ting kom i veien..) Reiser hjem igjen i morgen, tar toget fra bodø rundt 21:00. Aah blir trist å reise fra han. Noen måner til jeg får se han igjen...


Fått med dere at jeg og Lerita har laget ny facebook side? Ikke ny, men faktisk første facebook siden. Der legger vi ut videoer, bilder, innlegg og masse annet rart. Altså facebook siden er til youtube-kanalen egentlig. Kanalen på youtube heter TheWeirdMonsterColor (TRYKK HER) Og det samme heter facebook siden. Fikk faktisk langt over 60 likes første kvelden vi lagde den, så nå er det vel snart 80 likes? Men jaja, om du har lyst så lik facebook siden og følg med oss, vi legger også ut masse cosplaybilder der etterhvert. Så abboner (Subscribe) på youtube kanalen om du har lyst og følge med på videoene våre. 
Facebook siden heter The Weird Monster Color
*Bilder av meg og Tobias kommer sikkert i morgen eller søndag..*

~Victoria~

Tog til Bodø, være med Tobias i en uke.

Heihei! Sitter på toget nå, ganske redd for noen må sitte ved siden av meg, ehe D: .. Men blir tog i 16 laaaaange timer, men blir jo 2 timer venting på Dombås og litt under en time me venting i Trondheim senere i kveld, aah tog hele natten blir slitsomt. Men tidlig i morgen er eg med Tobias, herlig følelse<33 kan prøve og blogge mer fortiden, om dere vil.

*har du tatt tog før?*

~Victoria~

Lite besøk me Lerita og ny youtubekanal (?)

Heei!

Var med Lerita i 3 timer idag. Nikolai og Reidun ble me med de bare dro på butikker osv på vestnes i mens jeg og Lerita tegna på skoene våre og drakk burn. Vi snakket om å lage en youtube kanal ilag, og en facebook side så har vi noe å gjøre på når vi er ilag. Lerita lager kanalen idag og facebook siden lager vi vel om vi får abbomenter på kanalen. Såå ja, noe dere vil?

 
Savna extensions, de er for mørke nå.. 

*Hva syns dere om at vi skal ha en youtube kanal?*
~Victoria~ 

Mobilbilder i det siste.

Mø.

*hva syns du om bildene?*

~Victoria~

Lille bella på besøk

Heihei!
Mamma, Nikolai og alle her passer hunden til Amalie, systren min sin hund. Tar fler bilder senere. Og Reidun er her btw, så blir sikkert litt bilder med kameraet.

Synst? Haha..
~Victoria~

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » Mai 2014
hits