VictoriaGF98

Nyttårsforsett

Nyttårsforsett er noe jeg egentlig alltid har synes er teit, men i år skal jeg faktisk prøve det! Har tenkt masse på hva jeg vil ha som nyttårsforsett, og har funne mange ting jeg har lyst å ''forandre'' på.

Godteri. Det første er at jeg skal slutte HELT med å kjøpe mat og godteri på butikken. Tror faktisk ikke det kommer til å bli så vanskelig, har allerede begynt. 

Trening. Skal begynne å trene 2-4 ganger i uken. Jogge nesten annen hver dag og være på treningssenter. Har kjøpt en god del treningsklær, det motiverer skikkelig mye. Å ha masse fine trenings klær gir meg enda mer lyst til å gå ut å jogge hele tiden. Elsker og høre på musikk og jogge. 

Klær. Dette er kanskje rart, men skal kjøpe mer klær, kjoler og sko. Har faktisk ikke så mye klær som jeg bruker, så har lyst å kjøpe mer. Som jeg skrev sist innlegg har jeg blitt hekta på nelly, så der kommer jeg til å bestille mye av, tror jeg!

Få lengre hår. Haha, noe jeg begynne å savner. Naturlig langt hår. Skal spare håret mitt til det blir litt lengre, men ikke så utrolig langt. Jeg vet at jeg farger håret en god del, men jeg skal beholde håret rødt så blir ikke masse farging untatt etterveksten.

Spise. Jeg har blitt flinkere til å spise, men ikke så utrolig masse. Har ett stort problem, kjeven. Klarer ikke tygge harde ting, så lever for det meste på suppe. Vil få sjekket hva som er galt me kjeven, så får jeg kanskje spise skikkelig når den er bedre.

Blogging. Skal bli flinkere med å blogge og ta bilde, hehe.

Vart kåret på juleballet, fikk sjokk hihi :-)

Noen spesielle nyttårsforsett du har?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits