VictoriaGF98

Stygge iphone :((

Heei!

Har tenkt lenge på ny telefon nå, fordi iphonen er ganske så ødelagdt. Den funker jo, men så mange problem at det er vanskelig å bruke den. Den drar automatisk på talekontroll og ringer folk uten grunn, og når den ringer blir skjærmen svart og får ikke legge på. Tørr ikke ha telefonen på når jeg har private samtaler med venner, er redd for telefonen ringer haha. Når jeg høre på musikk spider den seg opp, skifter sang hele tiden eller stopper, blir ganske irritert av det. Og kameraet bake er ødelagt, det blir bare mer og mer ødelagt føles det ut som. Det er så uklart at jeg ser ikke hva jeg tar bilder av.
Har tenkt lenge og har lyst å kjøpe Samsung Galaxy S4. Men må betale litt og litt i månen, blir veldig billig om jeg bestiller nytt abbonomang i tillegg. Siden jeg er under 18 kan jeg ikke det, vil være 18 :(:( Skal spørr mamma i helga om hun kan gjøre det, og jeg betaler tilbake.. Fordi jeg trenger en ny telefon nå, vanskelig og bruke denne iphonen.. Så får bare håpe at mamma orker. :-)


Det som er sykt er at jeg har hatt iphonen i ett år og den er ikke knust enda :o :o

Har du lignende problem med iphone 4?
Er samsung galazy s4 bra? :)))

~Victoria~ 

2 kommentarer

pinkie

12.12.2013 kl.17:56

I-everything is crap. I support this samsung idea:) samsung works

Caroline Blålid

07.01.2014 kl.20:05

Kan du lage en video av kordan du laga fiskeflette? :)

victoriagf98

08.01.2014 kl.06:13

Caroline Blålid: Jeg kan vel prøve på det neste uke :-) glemte extensioene mine med mamma, får de ikke tilbake før helgen.

Skriv en ny kommentar

hits